O sajmu

INTERLIBER, 44. međunarodni sajam knjige održat će se u terminu od 8. do 13. studenog 2022. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi koji ga uvijek s nestrpljenjem čekaju.

Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom već sad marljivo rade na stvaranju nove lijepe priče u čiju radnju će utkati bezbroj zanimljivih naslova, susrete s omiljenim autorima i svakodnevni kulturni i edukativni program.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije domaće i inozemne nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.Prošlo izdanje Interlibera pokazalo je koliko nam je velesajamski književni kutak potreban i s koliko radosti smo ga dočekali i mi kao organizatori i vi kao posjetitelji.

Interliber je sajam koji posjetitelji izrazito vole i koji ne propuštaju. Mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja i gdje redovno svjedočimo stvaranju ljubavi prema knjizi.

Dobra knjiga je lijek za dušu i jednom stečena ljubav prema knjizi ne prestaje, a na Interliberu svatko može pronaći nešto za sebe.

Sve novosti redovno ćemo ažurirati na našoj web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Radujemo se susretu s vama!