O sajmu

Najveći nacionalni književni događaj INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige održat će se u terminu od 9. do 14. studenog 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi.

Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom ponovo će se udružiti da "svijetu dodaju malo boje" i postave magičnu bajku Interlibera na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni.

Suočeni s različitim izazovima posljednjih godinu dana svima nam je potreban odmak od realnosti, a upravo knjiga pruža najbolju antistres terapiju te služi kao prijatelj i utjeha. Njenu važnost prepoznala je i Vlada Republike Hrvatske proglasivši 2021. Godinom čitanja.

Zajedno sa izlagačima i posjetiteljima, kulturnim sadržajima i edukativnim programima INTERLIBER uvelike doprinosi razvoju kulture čitanja.

U svrhu zaštite svih sudionika sajma, Zagrebački velesajam će pripremiti i uskoro objaviti sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama nadležnih institucija.

Sve novosti vezane uz Interliber redovno ćemo ažurirati na našoj web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Uz poznati citat "Oh, kako je dobro biti među ljudima koji čitaju knjige" (Rainer Maria Rilke) radujemo se ponovnom susretu s vama.