O sajmu

Priča koju već 45 godina s velikim zadovoljstvom iznova pišemo i čitamo - Interliber, ove se godine održava od 7. do 12. studenog.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Biti dijelom ovog događanja odavno je postalo zadovoljstvo i prestiž za sve dionike koji sudjeluju u ovoj iznimno važnoj djelatnosti jer doista nema boljeg mjesta za promociju u književnom businessu.


Svi značajni domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu svoja najnovija izdanja s najrazličitijih područja, pokazujući koliko je čitanje važno i da knjiga uvijek pronalazi put do čitatelja. A da je tomu tako dokazuju i brojni posjetitelji koji svake godine u velikom broju posjećuju Interliber i to po nekoliko puta u šest dana trajanja sajma.

Posjetitelje, kao i svake godine očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanje knjiga, sajamski popusti, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

O svim novostima redovno ćemo vas obavještavati na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam je tim Interlibera.