World Education Fair – sajam svjetskog obrazovanja

SVE O OBRAZOVANJU U INOZEMSTVU NA JEDNOM MJESTU:

  • Preddiplomski, diplomski programi i MBA studiji na prestižnim sveučilištima u inozemstvu
  • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svijetu
  • Tečajevi stranih jezika u inozemstvu za individualne polaznike i grupe
  • Studentske stipendije i zajmovi
  • Work & Travel USA i Internship USA program
  • Radionice i prezentacije
  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni što bi studirali

Predstavnici vodećih inozemnih sveučilišta i elitnih srednjih škola okupljanju se svake godine na obrazovnom sajmu World Education Fair u Zagrebu. 2018. godina će biti četvrta godina zaredom.


Predstavnici sveučilišta i obrazovni savjetnici studentima i njihovim obiteljima na ovom događanju pružaju detaljne informacije o novim uvjetima u postupku prijave za obrazovni program, financiranju i smještaju u svakoj od zemalja zastupljenih na Sajmu (Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švicarska i druge).

Posjetitelji Sajma imaju mogućnost saznati više o internatima u inozemstvu te uvjetima prijave i troškovima školovanja.

Dodatni segment obrazovanja koji je predstavljen na sajmu su jezični tečajevi – za djecu i odrasle te program kulturalne razmjene Work & Travel USA te Internship USA za studente ili nedavne diplomante.

Svi posjetitelji besplatno dobiju najveći i najobuhvatniji katalog za obrazovanje u inozemstvu te ostvaruju besplatne konzultacije s našim obrazovnim savjetnicima. Sudjelovanje na sajmu je besplatno. 

Prijave za sajam na https://www.worldeducation.hr/register_salon.php​

O projektu World Education

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju.

Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje. World Education Fair organizira savjetodavni projekt World Education. Projekt okuplja više od 50 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Partneri projekta World Education: više od 250 ustanova srednjeg i visokog obrazovanja, centara za strane jezike i obrazovnih organizacija širom svijeta.

O IntegralEdu obrazovnoj agenciji

INTEGRAL EDUKACIJSKI PROGRAMI je najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu s 25 godina iskustva. Naših 16 ureda nalazi se u 6 europskih zemalja, a od siječnja 2015. otvoren je i ured i u Hrvatskoj.

Nudimo obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakti u području obrazovanja garantiraju besprijekoran proces prijava na programe koje nudimo.

Imamo partnerski odnos sa više od 250 visokoobrazovnih institucija u desetak država Europe i Amerike. Naša misija je da ostvarimo san o kvalitetnom obrazovanju svakome tko se želi akademski razvijati.

POPIS SUDIONIKA