Znanstveni kvart

Opet se znanstveno družimo i učimo na zabavan način!
 
Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom te pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i ove je godine pripremila vrlo šarolik program znanstvene kulture kojeg će izvoditi brojne udruge, fakulteti, muzeji i zoološki vrt, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.
 
U ovoj četvrtoj godini, ZNANSTVENI KVART ima malo izmijenjen koncept.

Za početak – imamo NOVU LOKACIJU! Ove godine pronađite nas NA GALERIJI (1. KATU) PAVILJONA 5. Ne znate gdje je to i kako nas pronaći? Kliknite ovdje.


Što se programa tiče, i dalje se družimo 6 dana u tjednu i to od utorka, 13. 11. do nedjelje, 18. 11. od 10:30 do 20:00 sati.
 
Program je podijeljen na sadržaj namijenjen organiziranim, školskim posjetima koji se, uglavnom, odvija u jutarnjim terminima od utorka do petka te je u programu naveden pod oznakom “PROGRAM ZA ŠKOLE” dok se program namijenjen općoj javnosti provodi u popodnevnim satima od utorka do petka te tijekom vikenda od 10:30 do 20:00 sati.
 
Osim nove lokacije, novost je i ZNANSTVENA IGRAONICA, igraonica u kojoj djeca, pod nadzorom edukatora, teta-čuvalica i promotora, provode do maksimalnih 2 sata i sudjeluju u interaktivnim demonstracijama. Ciljana skupina su djeca u dobi od 5 do 10 godina i eventualno njihova pratnja pa će se s tim u vezi i prilagođavati i sam način demonstracije.

REZERVACIJA TERMINA je OBAVEZNA za druženja sa znanstvenicima kao i za radionice. Prijave se vrše online putem – obrazac za prijavu.

Program Znanstvenog kvarta Interlibera održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.
 
I na kraju, kako bi sve bilo baš po mjeri čovjeka željnog znanja i zabave, pobrinuli su se PROteam stručnjaci, točnije voditeljica projekta, Jelena Filipaj i Bojan Markičević kao pridruženi član zadužen za odabir i koordinaciju programa.

Dođi u Znanstveni kvart, bez straha pitaj i eksperimentiraj!

Kontakt za sva pitanja:

jelena.filipaj@proteam.hr
091 2288 925