O sajmu

INTERPROTEX je specijalizirani sajam zaštite osoba i imovine utemeljen 1995. godine, a održava se u bienalnom ciklusu pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske kao vodeći sajam zaštite u široj jugoistočnoj regiji.

U godini obilježavanja 112. obljetnice neprekinutog rada, Zagrebački velesajam d.o.o. organizira visoko specijalizirani sajam zaštite osoba i imovine - INTERPROTEX u razdoblju od 21. do 24. rujna 2021. godine nastavljajući tako dugogodišnju tradiciju čvrsto držeći poziciju regionalnog lidera među sajmovima sigurnosti.

INTERPROTEX će na jednom mjestu okupiti sve segmente ove gospodarske djelatnosti u cilju pokazivanja najnovijih dostignuća i primjene suvremene tehnologije. Izlagat će hrvatski proizvođači i distributeri opreme za zaštitu na radu i zaštitu od požara, tehničku i tjelesnu zaštitu kao i poduzeća za tehničku i tjelesnu zaštitu te inozemni izlagači iz zemalja u okruženju.

Kao poslovni sajam, INTERPROTEX je namijenjen stručnjacima inženjerskog profila i profesionalcima koji uz nove proizvode i usluge imaju potrebu pratiti ukupno gospodarsko kretanje branše, projektantima, instalaterima, gospodarstvenicima, investitorima, znanstvenicima kao i nacionalnoj i lokalnoj upravi.

Pored prezentacije najnovijih dostignuća suvremene tehnologije i elektronike, svrha sajma je ujediniti na jednom mjestu sve grupacije ove gospodarske grane i osigurati njihovu izravnu komunikaciju s predstavnicima institucija i zakonodavnih tijela u zemlji i Regiji.

U popratnom programu očekuju se stručni skupovi na aktualne teme zaštite kod elementarnih nepogoda i djelovanja u uvjetima pandemije.

Interprotex je koncepcijski prilagođen suvremenim sajmovima zaštite u svijetu, a objedinjava tri velika tematska područja:

  • SAFETY - zaštitu na radu, zaštitu od požara, zaštita kod elementarnih nepogoda i pandemija
  • SECURITY - tehničku, mehaničku i tjelesnu zaštitu
  • OSIGURAVATELJE I FINANCIJSKE INSTITUCIJE, te s posebnim naglaskom na obradu područja: zaštita podataka

Za poslovne posjetitelje ulaz na sajam je besplatan uz registraciju.