O sajmu

NAUTIKA U TRENDU RASTA: PREDSTAVLJA SE U PUNIH 8 PAVILJONA

Zagrebački sajam nautike, kao najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 29. izdanju od 19. do 23. veljače 2020., predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila.

Zagrebački nautički sajam rezerviran je za susrete s prepoznatljivom domaćom kvalitetom i inovativnim rješenjima u brodogradnji, prezentacije novih i atraktivnih plovila te bogatu nautičarsku ponudu koja je Nautici donijela prestižan naslov sajma s najpotpunijom ponudom.
Očekuie se da će na sajmu biti prisutni gotovo svi najznačajniji hrvatski brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Bimex, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,...

NOVOST NA SAJMU NAUTIKE

U sklopu Zagrebačkog sajma nautike 2020 po prvi puta održava se CAMPERA - sajam outdoor opreme na kojem će svi ljubitelji outdoor sportova i opreme za kampiranje naći nešto za sebe. Izlagači koji u svojoj ponudi imaju outdoor opremu, šatore, prijenosne hladnjake, plinska kuhala, elektro opremu, alat, posuđe i sve ostalo što je potrebno za kampiranje, planinarenje, bicikliranje i druge adrenalinske aktivnosti, predstaviti će svoju ponudu u paviljonu 8 zajedno s nautičkom opremom.