Press

Saznajte više
CRO TOP 10

Cijela subota već tradicionalno je u sklopu sajma Hotel&Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu posvećena atraktivnom kuharskom natjecanju Cro Top 10.

CRO TOP 10 natjecanje je na kojem pravo sudjelovanja ostvaruje deset najbolje plasiranih natjecatelja po rang listi Hrvatskog kuharskog saveza za proteklu godinu.

Riječ je o kulinarskom natjecanju gdje posjetitelji uživo prate kako nastaju mala kuharska remek djela od namirnica s kojim se natjecatelji upoznali tek neposredno prije natjecanja.

Na poligonu Hrvatskog kuharskog saveza cijelo vrijeme trajanja sajma, još od prvog dana, predstavljale su se županijske udruge kuhara koje su pripremale tradicionalne okuse svoga kraja.

Svi posjetitelji imali su prilike vidjeti kako se pripremaju tradicionalna jela iz čitave Hrvatske, kao i degustirati hranu pripremljenu iz ruku majstora, a naravno, kući su mogli ponijeti i poneki recept i profesionalni savjet.

Krajem dana, u 18:30 sati, tročlani ocjenjivački sud će uz pomoć gradonačelnika grada Zagreba gospodina Milana Bandića, proglasiti najboljeg ili najbolju od najboljih.