O sajmu

U skladu s novim okolnostima i izmijenjenim poslovnim okruženjem uzrokovanima pandemijom  COVID-19, Zagrebački velesajam kao predvodnik sajamske industrije u rujnu pokreće prvi hibridni sajam u Republici Hrvatskoj koji povezuje kompatibilne sadržaje u indoor/online priču o zdravlju i ljepoti. Ovakav hibridni model sajma usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača u realnom i virtualnom vremenu

DENTEX je međunarodni sajam dentalne medicine koji zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine.

Fokus ovogodišnjeg DENTEX-a usmjeren je na kongres Estetika u dentalnoj medicini namijenjen doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima, asistentima, studentima.

Kongres će biti i prilika za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije.

ONLINE IZDANJE sajmova obuhvaća jedinstvena predavanja i zanimljive panele u kojima sudjeluju renomirani stručnjaci iz različitih područja: dentalna medicina, ljepota, zdravlje, poduzetništvo.

Suradnica u realizaciji ovog projekta je Iva Bele, trenerica načela uspjeha, a program će biti emitiran na Entrio platformi uz prethodno kupljenu kotizaciju.

SHEMA SAJMA