Press

Saznajte više
GRADSKA LJEKARNA ZAGREB NA DANIMA LJEPOTE&FITNESSA

Gradska ljekarna Zagreb ugovorna je zdravstvena ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje

U svom sustavu ima 38 ljekarničkih jedinica, Galenski laboratorij za izradu galenskih i magistralnih pripravaka te Analitički laboratorij za provjeru kakvoće galenskih pripravaka i identifikaciju ljekovitih tvari. 

Ljekarnička skrb, kao dio primarne zdravstvene zaštite, te angažman, briga i interes zaposlenika Gradske ljekarne Zagreb Zagrepčanima je dostupna u svim ljekarničkim jedinicama.

U pet ljekarničkih jedinica rad je organiziran 24 sata na dan svih 365 dana u godini.

Izrada pripravaka za njegu i zaštitu kože u ljekarnama

Primjenom tradicionalnih spoznaja i modernog farmaceutskog znanja u pojedinim ljekarnama Ustanove izrađuju se pripravci za njegu i zaštitu lica i tijela, prilagođeni individualnim potrebama svih tipova kože. 

U bogatoj ponudi ljekarničkih "kozmetičkih specijaliteta" nalaze se: 

  • pripravci za njegu lica (kreme, serumi, maske, kreme oko očiju, tonici s biljnim hidrolatima)
  • pripravci za njegu tijela (kreme, mlijeka, maslaci, emulzije, ulja, prirodni dezodoransi, ulja i maslaci za sunčanje s prirodnim zaštitnim faktorom, gelovi za tuširanje i šamponi za kosu), 
  • kreme za ruke i brojni drugi pripravci

Ukoliko se već zdravo hranite i ekološki ste osviješteni vrijeme je da i za njegu svoga tijela počnete primjenjivati potpuno prirodne pripravke i očuvate svoju prirodnu ljepotu.

Tražite li za njegu svoje kože kozmetiku bez parabena sa potpuno prirodnim sastojcima bez nepotrebnih umjetnih boja, mirisa i konzervansa u Gradskim ljekarnama su vam na raspolaganju prirodni dezodoransi, gelovi za tuširanje i šamponi za kosu s eteričnim uljima, hranjiva krema, maska i serum s ružinim uljem i uljem smilja, krema protiv bora s kolagenom i elastinom, ulja i maslaci za sunčanje s prirodnim zaštitnim faktorom, tonici s biljnim hidrolatima za lice i brojni drugi pripravci, svježe izrađeni i prilagođeni svakom specifičnom tipu kože.