Press

Saznajte više
NAJVEĆE PLOVILO NA SAJMU NAUTIKE DOSADA

Pearlsea Yachts domaći je proizvođač luksuznih jahti za prodaju i najam. 

Modeli jahti u rasponu od 31 - stopa/10-17m oduševit će i najzahtjevnije kupce odnosno charteraše koji traže idealno plovilo za krstarenje s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima

Na ovogodišnjem Zagrebačkom sajmu Nautike, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma predstavljaju domaću premijeru modela Pearlsea 56 Coupe - suvremenog sportskog krstaša od 17m s hardtopom. 

Riječ je i o najvećem plovilu izloženom na sajmu Nautike dosada.

Ovaj revolucionarni sport cruiser odlikuju najnovija vrhunska tehnička i tehnološka rješenja u projektiranju, izrazito moderan i funkcionalan dizajn te top maritimne karakteristike. 
 
Plovila Peralsea Yacht su građena od epoksidnih smola i staklenih vlakana najmodernijom metodom vakuumske infuzije koja za razliku od tradicionalne ručne izrade daje veću čvrstoću konstrukcije i bolju otpornost na morske uvjete.

Ova metoda proizvodnje plovila drastično smanjuje opasnost od osmoze i jamči visoku kvalitetu plovila koji ostaju postojani kroz vrijeme.
 
Novi Volvo Penta pogon u kombinaciji s revolucionarnim Volvo Penta Joystickom daje ekstremno dobre vrijednosti upravljivosti i pozicioniranja plovila u marinama.