Press

Saznajte više
USPJEŠNO ZAVRŠEN SAJAM DANI LJEPOTE I FITNESSA

Dani ljepote i fitnessa, u prethodna tri dana, od 10. do 12. ožujka bili su najveći kozmetički salon i vježbaonica u Hrvatskoj i regiji. 

Brojni posjetitelji doznali su sve novosti o najnovijim trendovima u industriji ljepote te po povoljnim cijenama obavili mnogobrojne kozmetičke tretmane, kupili kvalitetnu dekorativnu i preparativnu kozmetiku te dobili besplatne savjete.

Sajam je ugostio brojne domaće i inozemne stručnjake na polju beauty industrije i fitnesa.

Ukupno je na sajmu bilo 270 izlagača iz 22 zemlje na 12.800 m2 i 11.300 posjetitelja.

Program događanja tijekom tri dana bio je bogat, zanimljiv i raznovrstan. 

Po prvi put je održano natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina.

Japanska metoda iscrtavanja obrva (microblading) je estetski zahvat odnosno vrsta polu-permanetnog makeup-a kojom se postiže potpuno prirodan izgled obrva. 

Pobjednica natjecanja bila je Nina Hećimović iz Sarajeva.

Održana su i tradicionalna učenička natjecanja u make up-u i frizurama.

Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih učenika odnijeli su:

  • make up natjecanje Lucija Pask,
  • muški model moderno šišanje Anamarija Kristić,
  • ženski model dnevna frizura Paulina Mudrinjak,
  • ženski model frizura punđa Ana Jačmenjak.

​​ Međunarodno natjecanje u nail designu Love animals 2017 u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Kostke Bojane održano je po treći put.

Ove godine u kategoriji vrhunskih profesionalaca, a pristiglo je 50-tak radova iz 13 zemalja.

Novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru - Bojani Kostki i sucima donirat će se društvu za zaštitu životinja PETA.

Ukupna pobjednica je Bojana Radojčić iz Srbije.

Na atraktivnom izložbenom prostoru, Frizerland Križevci pod vodstvom poznatog Stanislava Brice Mučića održali su prezentaciju stiliziranja brade i brkova, privukavši velik broj zainteresiranih posjetitelja.

Poznati slovenski vizažist Evgen Gec održao je edukativne radionice za kozmetičare; Kako povećati prihode salona, Kako pridobiti sposobne zaposlenike za rad u salonima.

Organizirana je modna revija Total Look by UMAH i Udruge Kamensko.

Iz prvog reda reviju je pomno pratio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji se spontano okušao u ulozi manekena i izazvao oduševljenje publike.

Škola Callegari, talijanska škola mode i dizajna organizirala je modnu reviju za sve ljubitelje mode i ljepote.

Polaznice programa Vizažizam, modni stilist odjeće s marketingom i modelist visoke mode udružile su snage i na glavnoj pozornici modnom revijom predstavili svoja umijeća.

Hrvatski kreativci izložili su svoje ručno izrađene proizvode - nakit, ukrase i modne dodatke u POP UP Store-u.

Već treću godinu zaredom, i to vrlo uspješno predstavili smo temu Fitness.

Partner sajma je Fitnes učilište iz Zagreba.

Održan je 2. KONGRES FITNES UČILIŠTA – Fitness & Sport na kojem je bilo 300 sudionika na kojem su se svi zainteresirani, profesionalci svoje struke, stručno usavršavali na temu Prehrane, Fitnes radionica te Sportska predavanja i paneli.

Na OTVORENOM KUPU HRVATSKE U PLESU 2017 nastupilo je preko 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a posjetitelji su uživali u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, disco fox i bachata.

Njihov program Ultimate Dance Explosion nastavak je prošlogodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast