Press
27.02.2017.
Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh nakon pet izrazito uspješna dana zatvorili su jučer svoja vrata. 
26.02.2017.
Cjelodnevno kulinarsko natjecanje CRO TOP 10 iznjedrilo je i ovogodišnjeg pobjednika.
25.02.2017.
Cijela subota već tradicionalno je u sklopu sajma Hotel&Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu posvećena atraktivnom kuharskom natjecanju Cro Top 10.
23.02.2017.
Marko Bogdan i njegov Zdrawi kutak sa svojim smoothijima prisutan je već dugo vremena na sajmovima Zagrebačkog velesajma.
23.02.2017.
Svaki dan u paviljonu 8 pripremaju se i degustiraju hrvatska tradicionalna jela. Danas je na rasporedu Osječko baranjska županija.
23.02.2017.
Paviljon 8 Zagrebačkog velesajma do nedjelje, 26. veljače mjesto je gdje će se prožimati mirisi i okusi najfinijih jela, vrhunska kapljica, zdrava prehrana. 
22.02.2017.
Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Zagrebački sajam nautike i Hotel&Gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.
17.02.2017.
Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu tradicionalno se održava HOTEL & GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.