Press
26.02.2018.
Na Zagrebačkom velesajmu u nedjelju, 25. veljače završili su Zagrebački sajam nautike, jubilarni, 10. Hotel&Gastroteh i Festival maslina.
25.02.2018.
Ovogodišnji pobjednik, najbolji od najboljih, dobitnik prestižne nagrade i prijelazne skulpture CRO TOP 10 je Zlatko Novak, kuhar iz varaždinskog restorana Bedem. 
23.02.2018.
CRO TOP 10 natjecanje je na kojem pravo sudjelovanja ostvaruje deset najbolje plasiranih natjecatelja po rang listi Hrvatskog kuharskog saveza za proteklu godinu.
22.02.2018.
Cijeli dan, već četvrtu godinu za redom, održalo se Mainardi Pizza Cup, natjecanje za najboljeg hrvatskog pizza majstora.
22.02.2018.
Partner 10. jubilarnog sajma Hotel&Gastroteh ove godine je MAINARDI FOOD S.r.l.
21.02.2018.
Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh.
19.02.2018.
Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 10. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.