REBOOT INFOGAMER 2023 powered by A1

Reboot je uoči održavanja Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 od 9. do 12. studenog ove godine predstavio novi ključni vizual koji predstavlja ovogodišnje izdanje najvećeg gaming festivala u regiji, a istovremeno su u prodaju puštene i dugo očekivane ulaznice za sajam. "Smatramo da novi vizualni identitet na vrlo jasan način predstavlja osjećaj napretka koji videoigre predstavljaju u sferi zabavne industrije“, rekao je Ivan Medak, glavni operativni menadžer tvrtke Reboot.
 
Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 vraća se na Zagrebački velesajam u paviljonima 8a, 9 i 11a od 9. do 12. studenog ove godine nakon četverogodišnje pauze te ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre domaćoj publici, koje će posjetitelji moći isprobati na brojnim igraćim konzolama i PC-jima. U sklopu sajma, posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje te figurativno uroniti u virtualne svjetove. Uz najnovije projekte koje razvijaju najveći svjetski gaming studiji, Reboot će također ugostiti nezavisne domaće i regionalne razvijače videoigara koji će predstaviti svoje igre široj javnosti.
 
Kao i prethodnih godina, najveći gaming brendovi ponudit će sajamske popuste na ogroman izbor gaming opreme i periferije dok će se na glavnoj pozornici odvijati bogati svakodnevni giveawayi, na kojima će posjetitelji imati priliku uloviti atraktivne tech nagrade i ekskluzivni merch. U sklopu sajma održat će se i veliko cosplay natjecanje.

Jednodnevne i četverodnevne ulaznice dostupne su u prodaji u sklopu sustava Entrio.
 
Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 mjesto je i spektakularne LAN završnice 12. sezone najveće domaće esports lige - A1 Adria League.

Zagrebački velesajam postat će tako dom napetih finala u igrama FIFA 23, CS:GO, FIFA Mobile i League of Legends s nagradnim fondom od ukupno 15.600 eura.
 
Kontakt za medije:
Luka Žučko
luka.zucko@reboot.hr