VELIKA SPORT VISION OUTLET RASPRODAJA NA ZAGREBAČKOM VELESAJAMU!

Zima je tu, ali mi donosimo vruće sniženje na sportsku opremu! Ako si osoba koja strpljivo čeka najveća sniženja, spremi se jer SPORT VISION outlet rasprodaja dolazi na Zagrebački Velesajam, ali ovaj put s pravim zimskim čarolijama!

Posjeti nas u paviljonu 7A, ulaz Jug 1, od 15.12. do 23.12., gdje ćeš svakim danom od ponedjeljka do nedjelje od 09:00 - 20:00 h pronaći širok asortiman odjeće, obuće i opreme po najnižim cijenama!

Iskoristi ovu super priliku i počasti sebe ili svoje najdraže vrhunskim zimskim modelima poznatih brandova koji se izdvajaju po svojoj izvrsnosti, udobnosti i trajnosti, uključujući Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Under Armour, Puma, Converse i još mnoge druge!

Očekuj širok asortiman proizvoda! Bez obzira na to voliš li skijanje, zimski fitness ili jednostavno udobnu zimsku šetnju, naša outlet rasprodaja ima nešto za svakoga!

Zalihe su ograničene, stoga ne dozvoli da ti ova super prilika s ludo niskim cijenama promakne! Vidimo se od ponedjeljka do nedjelje od 9:00 - 20:00h!

Dođi i osvježi svoju zimsku garderobu!