O sajmu

Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagački program potvrđujući status središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, sajam je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma kao i za redizajn postojećih prostora.
 
Ovogodišnje izdanje predstavit će tematske cjeline Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zone, Građenje i opremanje, Art Fair i HoReCa program koje koncepcijski zaokružuju priču o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme.

Na sajmu sudjeluje više od 140 izlagača i suizlagača iz 12 zemalja koji će predstaviti razne vrste namještaja za stanovanje, poslovne prostore, hotele i ugostiteljske objekte, dizajnerski namještaj te proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje.

Ambienta je savršeno mjesto za traženje inspiracije, upoznavanje s najnovijim inovacijama i trendovima u industriji namještaja, razmjenu mišljenja i iskustava s tvrtkama i stručnjacima u industriji. Kao takva idealna je platforma za promociju i uspostavljanje važnih poslovnih kontakata izlagača s izvođačima kao i za individualne kupce koji žele udahnuti dašak svježine u interijer svog doma.
 
Pored izlagačkog segmenta i predstavljanja noviteta, moći ćete uživati u cjelovitom stručnom i edukativnom programu.

Očekuje vas dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata "Konferencija o standardima arhitektonskih usluga" kao i predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu "Učinkovito korištenje energije u kućanstvu" kao i predstavljanje aplikacije "Provjeri učinkovitost uređaja“.

Mjesto više traži se za konferenciju "Build your business"Udruge Glas poduzetnikaa koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera te studenata i budućih poduzetnika o načinima vođenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima.

Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira Okrugli stol "Čovjek u središtu projektiranja" uz prisustvo tri renomirana talijanska arhitekta.
 
I ove jeseni Aukcijska kuća Kontura ponudit će na prodaju čak 55 umjetničkih ostvarenja.

Dolazak na Ambientu pruža odlične prilike, brojne pogodnosti i sajamske popuste.