O sajmu

AMBIENTA, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 21. do 24. listopada na Zagrebačkom Velesajmu.

Suorganizator Ambiente je Grad Zagreb.

Predstavit će se izlagači sa svim vrstama namještaja za stanovanje, uredskim namještajem i proizvodima i opremom za unutarnje uređenje te rasvjetom.

Od zanimljivosti izdvajamo MIKS, međunarodnu izložbu keramike i stakla; Izložbu radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb, Izložbu radova studenata i profesora Arhitektonskog fakulteta - Odsjek studij dizajna, Izložbu radova studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta...

U sklopu Ambiente održat će se i treći po redu ART FAIR, umjetnički sajam pod vodstvom Ante Potočnjaka. Svoja umjetnička djela predstavit će slikari, kipari i fotografi. Osmišljen je i svakodnevni umjetnički program pod nazivom Ex Tempore Zona, a i ove godine sve zainteresirane posjetitelje očekuje predaukcijska izložba umjetnina te aukcija aukcijske kuće Kontura.

PRIZNANJA I NAGRADE IZLAGAČIMA

Tradicionalno za vrijeme AMBIENTE dodjeljuju se priznanja i nagrada izlagačima:

  • Nagrada novinara za najbolji proizvod na Design zone
  • DESIGN+ nagrada za dizajn
  • MOBIL OPTIMUM priznanja kvalitete najviše ocijenjenih proizvoda

STRUČNI I EDUKACIJSKI PROGRAM

  • Brojna stručna predavanja, konferencije, radionice, prezentacije izlagača, razgovori sa profesionalcima iz svijeta arhitekture i dizajna

ZA NAJSRETNIJE POSJETITELJE - osiguran bogati fond nagrada

Osigurali smo sve potrebne sigurnosne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a u svrhu zdravstvene prevencije svih sudionika.