O sajmu

AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu cjelinu:

  • Namještaj i unutarnje uređenje
  • Design Zona
  • Građenje i opremanje
  • Art Fair 2022
  • Horeca

Ambienta je kroz godine postala utjecajno okupljalište značajnih profesionalaca iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija). Sudjelovanje na sajmu je prilika za izravni kontakt sa svim vodećim imenima branše.

Na sajmu sudjeluje više od sto izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Njemačke i Austrije.

Pored izlagačkog segmenta uz predstavljanje noviteta i inovacija u pripremi je tematski cjelovit stručni i edukacijski program.

Partneri sajma su Talijansko hrvatska gospodarska komora, koja će između ostalog za vrijeme trajanja sajma organizirati i okrugli stol uz prisustvo renomiranih arhitekata, te Udruga glas poduzetnika koja će na sam dan otvorenja 13. 10. 2022. organizirati konferenciju BUILD YOUR BUSINESS sa atraktivnim temama korisnim za poslovanje tvrtki iz segmenta graditeljstva, dizajna i arhitekture.

Ako tražite inspiraciju za uređenje ili redizajn vašeg doma, dolazak na Ambientu pruža odlične prilike i brojne pogodnosti.

Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma!

Radujemo se susretu s vama!