O sajmu

U vrijeme velikih promjena, a koje utječu na svakodnevni život svakog pojedinca, odlučili smo svijetu dodati malo boje. Svijet se mijenja, ali dobre navike ostaju.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo jedan od najljepših sajmova Zagrebačkog velesajma - BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB je spreman i s nestrpljenjem dočekuje industriju ljepote.

Kao organizatoru cilj nam je pronaći najbolja rješenja za kreiranje platforme za promociju naših partnera iz segmenta ljepote.

Virtualni odnosno hibridni događaji kao dodana vrijednost ipak ne mogu zadovoljiti ključna obilježja sajma koji se odvija on site.

Posebice se to odnosi na industriju koja je vezana uz ljepotu u kojoj je pet osjetila od esencijalne važnosti; osjetiti mirise, vidjeti boje, dotaknuti ​​teksture, testirati proizvode i usluge te čuti sajamski žamor i obaviti nezamjenjivu komunikaciju licem u lice.

Sajmovi kao alat i poluga za uspješno poslovanje i prezentaciju proizvoda i usluga nude nebrojene mogućnosti za razvoj i rast.

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB je komunikacijska platforma za dijeljenje znanja i istraživanje novog s posebnom energijom i pričom koja traje dugi niz godina.

Velik broj uspješnih tvrtki odabire BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB kako bi predstavile svoje nove proizvode i linije, odgovorile izazovima i potrebama poslovanja te predstavile značajke inovativnih metoda i aparata.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i pružite posjetiteljima i klijentima nezaboravan doživljaj.

Od 12. do 14. ožujka 2021. izlagači i posjetitelji ponovo će imati priliku uživati u proljetnom izdanju najljepšeg sajma Zagrebačkog velesajma.

Radujemo se susretu s Vama.