O sajmu

Najbolje iz beauty industrije

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB od 10. do 12.3. 2023. ponovo okuplja regionalne predvodnike beauty industrije.

Vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju pozicionirao se kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju.

Trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make up-u, frizerstvu, nail designu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima...

Beauty&Hair Expo 2023 namijenjen je jednako profesionalcima, koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte s dionicima iz beauty industrije te prezentiraju svoje najnovije proizvode i usluge, kao i širokoj publici kojoj pružaju ukupnost bogate ponude na jednom mjestu ove dinamične i propulzivne industrije.

Talijansko hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom udrugom estetske medicine i Tutela medici estetici Italia, a uz potporu World council of Preventive Medicine, Regenerative Medicine and Anti-Aging medicine te Zagrebačkog Velesajma, 10. ožujka, organizirat će 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem.

Kongres će okupiti veliki broj domaćih i inozemnih znanstvenika i liječnika. Posebno nas raduje inauguracija Znanstvenog odbora Italije i Hrvatske, koja je uz potporu Talijansko hrvatske gospodarske komore osnovala Tutela medici estetici Croatia - Znanstveni odbor za zaštitu estetske medicine Italije i Hrvatske.

Uz osvrte na novine iz područja estetske medicine, na Kongresu će raspravljati o dijagnostičkim i terapeutskim pristupima u tretmanu lica s fokusom na tri područja - gornja, srednja i donja trećina lica, tretmanu MD točaka i lokalnog adipoziteta te upotrebi hijaluronidaze i analizi psihološkog aspekta pacijenata estetske medicine.

Najavljujemo i međunarodno brijačko natjecanje Hrvatske u barberingu - Barber Battle Croatia 2023. Natjecanje je dio velike frizerske manifestacije u glavnom gradu Zagrebu. Natjecatelji se natječu u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut. U žiriju će sjediti renomirani barberi Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata i Robert Kellner. Pobjednici će dobiti vrijedne nagrade i pobjednički pehar.

Prijavite svoje sudjelovanje na Beauty&Hair Expo Zagreb na vrijeme i budite dio beauty eventa koji se ne propušta, događaja koji istovremeno slavi ljepotu i postavlja na beauty pozornicu nove, inspirativne trendove. Povežite se na jednom mjestu sa svim bitnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmijenite mišljenja i iskustva te prezentirajte novosti.

Ne propustite!