O sajmu

Uslijed promjena koje su zahvatile svijet važno je njegovati i održavati dobre i pozitivne vibracije i događaje. Svakako jedan od njih je i najljepši sajam Zagrebačkog velesajma BEAUTY&HAIR EXPO koji će se održati ovog ožujka na zadovoljstvo izlagača i posjetitelja.

Od 4. do 6. ožujka 2022. ponovo ćemo imati priliku uživati u novom izdanju najljepšeg sajma Zagrebačkog velesajma.

Kao organizatoru cilj nam je pronaći najbolja rješenja za kreiranje platforme za promociju naših partnera iz segmenta ljepote.

Virtualni događaji odlična su ekstenzija sajma, ali ne mogu do kraja zamijeniti fizičke događaje. Posebice se to odnosi na industriju koja je vezana uz ljepotu gdje je važno osjetiti mirise, dotaknuti ​​teksture ili testirati nijanse.

Sajmovi su izuzetno važni za uspješno poslovanje i kao takvi nude nebrojene mogućnosti za razvoj i rast. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB je platforma za dijeljenje znanja i istraživanje novog s posebnom energijom i pričom koja traje dugi niz godina.

Velik broj uspješnih tvrtki odabire BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB kako bi predstavile svoje nove proizvode i linije, odgovorile izazovima i potrebama poslovanja te predstavile značajke inovativnih metoda i aparata.

Nije li to dovoljan razlog da i Vi budete sudionik našeg sajma?

Radujemo se susretu s Vama.


Zadovoljstvo je izvijestiti Vas kako Zagrebački velesajam d.o.o., temeljem Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite od 16. rujna prošle godine, ima dozvolu za održavanje poslovnih sajmova i događanja u zatvorenim odnosno paviljonskim prostorima.

Mogućnost realizacije sajamskih projekata uz operativnu provedbu svih važećih epidemioloških mjera te zdravstvenih i sigurnosnih protokola potvrdili smo održavanjem Međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA u listopadu, a osobito Međunarodnog sajma knjiga INTERLIBER u studenom 2021. godine kojeg je posjetilo više od 50 tisuća posjetitelja - najveće javno okupljanje u zatvorenim prostorima u zadnje dvije godine.

Uspješnost realizacije ovih sajmova te kvalitetu organizacije, u do sada najzahtjevnijim uvjetima uopće, istaknuli su svi predstavnici medija i institucija, a osobito izlagači i posjetitelji, naglasivši između ostalog prostorne, infrastrukturne, radne i organizacijske prednosti te jedinstvenost takvih kapaciteta u Republici Hrvatskoj.

Osnaženi tim realizacijskim uspjehom, a osobito zadovoljstvom te gospodarskim i tržišnim učinkom izlagača, pripremili smo cjelovit Program poslovnih sajmova i događanja za 2022. godinu, u kojem je Međunarodni sajam kozmetike, frizerstva i opreme za salone BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB pozicioniran u tradicionalnom terminu početkom ožujka, 4. - 6.3.2022.

Prema obavijestima Nacionalnog i Gradskog stožera civilne zaštite, održavanje poslovnih sajmova i događanja u zatvorenim prostorima više neće biti zabranjivano kao u 2020. i 2021. godini, osim u slučaju tzv. općeg lockdown-a, što je malo vjerojatno zbog kontinuiranog rasta udjela procijepljenog stanovništva. S tim u vezi, pozivamo Vas na sudjelovanje u izlagačkom, programskom i promotivnom segmentu sajma BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2022 te unaprijed zahvaljujemo na iskazanom povjerenju.

Kao i za sve sajmove Zagrebačkog velesajma d.o.o., prijave izlaganja ne produciraju istovremenu financijsku obvezu.

Za sve dodatne obavijesti, upite i upute stojimo na raspolaganju, a sve Vaše prijedloge i sugestije u cilju ukupnog sadržaja i vidljivosti ovog sajma zajednički ćemo razmotriti.

Srdačno te sa zahvalom na povjerenju i suradnji,

Projektni tim BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2022