O sajmu

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujka.Zagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama.Projekt koji na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina uspješno omogućava izlagačima predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudjelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača, testiranje vještina u make up natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada.

Novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment hair industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše.S velikim zadovoljstvom predstavljamo edukativni dvodnevni HAIR EXPO program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaćim edukatorima: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvodimo i novu, atraktivnu temu: TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Predstavit će se desetak izvrsnih tattoo majstora, a u subotu, 9. ožujka održat će se prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.


(Foto: Marko Devčić, www.m8-media.net)

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke. 


Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda, zabilježite si u planer vikend od 8. do 10. ožujka i posjetite nas na Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom velesajmu.

Ukupan sadržaj sajma održat će se u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma s više od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora.