O sajmu

S velikim zadovoljstvom najavljujemo rujanski BEAUTY&HAIR EXPO 2021, a koji s nestrpljenjem očekuju svi posjetitelji, izlagači i ljubitelji beauty sadržaja.

Od 25. do 26. rujna 2021. ponovo ćemo imati priliku uživati u ponudi najljepšeg sajma Zagrebačkog velesajma.

Kao vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju postao je međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju uz bogati stručni beauty sadržaj i renomirane frizere-edukatore.

"Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma od početka je pozicioniran kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača te distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, njega kose i noktiju, modni dodaci.

Namijenjen je kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja i postavlja nove granice. Iz tog razloga velik broj uspješnih tvrtki odabire upravo BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB kako bi predstavile svoje nove proizvode i linije, odgovorile izazovima i potrebama poslovanja te predstavile inovativne metode.

Kontaktirajte naš Tim koji će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Veselimo se susretu!