O sajmu

Vrijeme teče nevjerojatnom brzinom i dok se okrenete prođe godina i... najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovo je pred vratima.

S prvim znacima proljeća i sunca, od 4. do 6. ožujka, ponovo smo s vama.

Vjerujemo da se i vi radujete skupa s nama i da ste si zapisali u svoje podsjetnike prvi vikend u ožujku i "must have" beauty događaj sezone - Beauty Hair Expo Zagreb 2022, trodnevni raj za sve zaljubljenike u ljepotu.

Stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije samo za vas dijelit će svoje bogato iskustvo i odavati male tajne velikih make up i hair stručnjaka.

Budite informirani i saznajte koji su vrući trendovi tek pristigli iz svjetskih beauty meka. I naravno, ne zaboravite obnoviti svoju kozmetičku torbicu s novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira se obilje noviteta. Upravo zbog toga, Beauty&Hair Expo Zagreb je "it" mjesto za nova saznanja i korisne informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s vama posjetiteljima.

BEAUTY NOVITETI, SAJAMSKI POPUSTI I SAVJETI

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i usluga poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet "najljepšem" sajmu Zagrebačkog velesajma i brojnim poslasticama koje smo vrijedno i marljivo spremali samo za vas tijekom cijele godine.

Povedite prijateljice, sestre, mame (naravno i dečke i muževe) i uživajte na Zagrebačkom velesajmu u čarobnom, šarenom svijetu ljepote kreiranom baš po vašim željama.

I ne zaboravite redovno pratiti našu web stranicu i društvene mreže gdje ćemo vas pravovremeno obavještavati o svim predstojećim događanjima.

ULAZ NA SAJAM JE BESPLATAN

Ulazak na sajam moguć je isključivo uz predočenje važećih Covid potvrda:

  • potvrda o cijepljenju
  • potvrda o preboljenju (unutar 6 mjeseci)
  • važeći negativni test (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati)

Važeću Covid potvrdu o cijepljenju ili preboljenju građani mogu dobiti putem sustava e-građani, u ljekarnama uz predočenje zdravstvene iskaznice ili kod obiteljskog liječnika.

Cijena testiranja je 70,00 kuna.