O sajmu
Obavještavamo vas da je projekt Beauty&Hair Expo Zagreb, koji se trebao održati od 06. do 08. ožujka, odgođen zbog novonastalih uvjeta oko širenja Covid -19 te nastavno tome zabrinutosti domaćih i inozemnih sudionika te otkazivanja dolazaka inozemnih edukatora. 

Potvrđivanjem oboljelih od korona virusa (COVID-19) u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj, a prethodnim pogoršanjem epidemiološke situacije u susjednoj Italiji, stvoreno je izrazito otežavajuće ozračje za održavanje sajma u gore navedenom terminu.

U dogovoru sa izlagačima i programskim partnerima novi termin održat će se od 25. do 27. rujna 2020.

Svi volimo proljeće, a s proljećem, na radost svih beauty zaljubljenika, najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovno otvara svoja vrata!Pravi mali trodnevni raj za sve djevojke i žene, ali i muškarce jer smo i za njih pripremili mnoštvo beauty poslastica od vrhunskih barbera do tattoo majstora.

Utipkajte u svoje podsjetnike na mobitelu datume od 6. do 8. ožujka i posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu. 

Stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije samo za vas dijelit će svoje bogato iskustvo i odavati male tajne velikih make up i hair stručnjaka.

Budite informirani i saznajte koji su vrući trendovi tek pristigli iz svjetskih beauty meka. I naravno, ne zaboravite obnoviti svoju kozmetičku torbicu sa novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira se obilje noviteta.

Upravo zbog toga Beauty&Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta izlagača s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima u promociji svojih proizvoda, a samim posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet "najljepšem" sajmu Zagrebačkog velesajma i brojnim poslasticama koje smo vrijedno i marljivo spremali samo za vas.

HAIR SHOW

Zajedno s partnerom tvrtkom TOP STIL i ove smo godine pripremili mnoštvo frizerskih noviteta.

Tijekom dva dana vikenda, 7. i 8. ožujka, održat će se look&learn seminar koje će voditi vrhunski prezenteri i predvodnici frizerske struke.

Svjetski poznata lica TONI&GUY akademije, kao što su Jon Wilsdon, Indira Schauwecker, Stuart Matuska  upoznat će posjetitelje s bojama, frizurama i trendovima koji će osvojiti hair segment.Osim njih nastupit će i poznati kolorist Sead Nunić, hair tattoo i edukator sens'us man Saja Majstor te barberi Kenan teama iz “Dapper Dan” barber showa.

Održat će se look&learn seminar Cocochoco Professional Hrvatska. Cocochoco Professional trenutno je u samom vrhu brazilskih keratinskih tretmana za ravnanje kose i dubinsku njegu u Hrvatskoj.

TATTOO

Ponovo na sajmu za sve ljubitelje "oslikanih" tijela predstavljamo brojne tattoo majstore. Posjetitelji će se moći tetovirati, odabrati motiv svoje tetovaže, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža.

BOGAT PRATEĆI PROGRAM

Petak, prvi dan sajma, već tradicionalno je posvećen frizerskim, make up natjecanjima i nail art natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola, a subota i nedjelja bogatim pratećim programom na otvorenoj pozornici paviljona 11A.

Ljubiteljice lijepo uređenih noktiju uživat će na nail art showu i prezentaciji o prednostima i nedostacima trajnog laka.

Uvjerite se i u ponovnu popularnost nekoć omiljene francuske manikure.

Depilacija nikako nije vaš omiljen beauty tretman? Upoznajte bezbolnu depilaciju Italwax granulama.

Također će se održati okrugli stol na temu "Kako izgraditi ozbiljan business u beauty sektoru?", a moći ćete sudjelovati i na watch&learn radionici Kryolan i od licencirane edukatorice Mirelle naučiti kako postići glamurozan izgled.

Mi smo spremni i s radošću vas očekujemo!