O sajmu

Najbolje iz beauty industrije

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB od 10. do 12.3.2023. ponovo okuplja regionalne predvodnike beauty industrije.

Vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju pozicionirao se kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju.

Trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja, vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima ljepote: make up-u, frizerstvu, nail designu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima...

Beauty&Hair Expo 2023 namijenjen je jednako profesionalcima, koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte s dionicima iz beauty industrije te prezentiraju svoje najnovije proizvode i usluge, kao i širokoj publici kojoj pružaju ukupnost bogate ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične i propulzivne industrije.

Od pratećeg programa izdvajamo 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem.

Beauty&Hair Expo Zagreb ima dugogodišnju tradiciju okupljanja svih zaljubljenika u beauty industriju. Nakon "zimskog sna", naša koža, kosa i toaletne torbice naprosto žude za proljetnim makeoverom. Pronađite u bogatoj ponudi najbolje za sebe, porazgovarajte sa stručnjacima i opustite se na brojnim tretmanima. I sve to uz prigodan sajamski popust.

Radujemo se našem ponovnom susretu s vama!