O sajmu

Radosno vas obavještavamo da najljepši sajam ponovno otvara svoja vrata!

Utipkajte u svoje podsjetnike na mobitelu datume od 25. do 27. rujna i posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu.

Pravi mali trodnevni raj za sve djevojke i žene, ali i muškarce jer smo i za njih pripremili mnoštvo beauty poslastica od vrhunskih barbera do tattoo majstora.Stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije samo za vas dijelit će svoje bogato iskustvo i odavati male tajne velikih make up i hair stručnjaka.

Budite informirani i saznajte koji su vrući trendovi tek pristigli iz svjetskih beauty meka. I naravno, ne zaboravite obnoviti svoju kozmetičku torbicu sa novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira se obilje noviteta.

Upravo zbog toga Beauty&Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

HAIR SHOW

Zajedno s partnerom tvrtkom TOP STIL, u pripremi su različita frizerska događanja.

TATTOO

Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Beauty&Hair Expo Zagreb ponovo na sajmu za sve ljubitelje "oslikanih" tijela predstavlja tattoo majstore.

Posjetitelji će se moći istetovirati, odabrati motiv svoje tetovaže, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža.

Ova atraktivna tema i prošle godine je privukla veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela.

NATJECANJA UČENIKA I AMATERA

Petak, prvi dan sajma, već tradicionalno je posvećen frizerskim, make up natjecanjima i nail art natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola.

Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

BEAUTY NOVITETI, SAJAMSKI POPUSTI I SAVJETI

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i usluga poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet "najljepšem" sajmu Zagrebačkog velesajma i brojnim poslasticama koje smo vrijedno i marljivo spremali samo za vas.

Povedite prijateljice i uživajte na Zagrebačkom velesajmu u svijetu ljepote kreiranom baš po vašim željama.

Pratite naše stranice jer ćemo vas pravovremeno obavještavati o svim predstojećim događanjima.