O sajmu

Inspirirani našom zemljom pomoraca, čije se vještine i brojnost odavno cijene, a svjesni propulzivnosti nautičke gospodarske grane, pripremamo petodnevno događanje - Zagrebački sajam nautike 2024.

Vrhunski doživljaj, u paviljonima Zagrebačkog velesajma, na kojem vas čeka sve najbolje iz svijeta nautike, zakazan je za 14. do 18. veljače! Na jedinom kontinentalnom sajmu nautičke branše, očekuju vas premijere plovila, sajamski popusti, direktni susreti s domaćim proizvođačima, uvoznicima i distributerima proizvoda poznatih grupacija sa uslugama servisne podrške, prezentacije svjetskih trendova, noviteti, nagradna igra...

Više od 25,000 posjetitelja koliko ih je "Plovilo, otkrivalo, živjelo" na zadnjem sajmu i porast broja izlagača, pokazatelj su iznimnog interesa za upoznavanje kvalitete hrvatske nautičke industrije. Uz to, Hrvatska je jedna od najboljih nautičkih destinacija, a nautika i nautički turizam, gospodarske djelatnosti sa značajnim ekonomskim učincima izraženima kroz multiplikativne efekte.

Izdvajamo samo neke od komentara izlagača i posjetitelja na Zagrebačkom sajmu nautike 2023.:

"Uživamo u razgledavanju zagrebačkog luksuza."

"Drago mi je da sam ovdje, ova vam je slika dokaz da najbolji idu uvijek s najboljima."

"Ovo je izvrsno, prvi put to vidimo. Upravo smo skenirali QR code s plovila i krećemo u našu prvu virtualnu vožnju, nadamo se jednog dana i u stvarnu."

"Drugi dan zaredom plovimo paviljonima, jer ponuda je odlična, da bismo možda već ovog ljeta uživali u nečem svojem."

"Došli smo na današnja zanimljiva događanja, čuti kakvo je, i gdje je mjesto mladih u nautici, i na atraktivnu i korisnu radionicu gdje planiramo naučiti kako sami pokrpati SUP dasku."

"Trideset puta izlagali smo na ovom sajmu, tu smo prodali i svoj prvi brod, jasno vam je zašto se uvijek vraćamo!"