O sajmu

More mogućnosti na sajmu Nautika

Sajam Nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom će 31. izdanju predstaviti ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.
 
Od 14. do 18. veljače 2024. godine sva pažnja nautičkog svijeta u zemlji i regiji bit će usmjerena na jedini kontinentalni nautički sajam u Hrvatskoj. U svom tradicionalnom terminu, netom prije nove nautičke sezone, mjesto je na kojem se u dinamičnom okruženju stvaraju nove suradnje, učvršćuju stare te razmjenjuju ideje i iskustva.Prepoznat je po svojoj raznovrsnoj nautičkoj ponudi što Nautiku u odnosu na druge čini sajmom s najpotpunijom nautičkom ponudom. Zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od B2B susreta do zanimljivosti za široku publiku.
 
Hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i premijerama. Uz odličnu domaću ponudu na Nautici će nastupiti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Pripremljen je i aktualan stručni program, a izdvajamo konferenciju "Edukacija skipera i sigurnost plovidbe na Jadranu“, panel zanimljivog naslova "She & Sea - žene u nautici“ te networking događanje na kojem će se prezentirati "Mogućnosti za mlade u nautičkoj industriji“.

Očekuje vas marina u srcu Zagreba, događaj na kojem se spajaju hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo uprizoreni u elegantne brodice koje oduševljavaju posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

PROGRAM IZLAGANJA: 

  • plovila svih vrsta - jahte, gliseri, jedriice, čamci
  • brodski i vanbrodski motori
  • jedra, jarboli i oprema za plovila
  • oprema za sportove na vodi
  • marine i oprema za marine
  • oprema za ronjenje, podvodni lov i ribolov
  • nautička odjeća i obuća
  • nautički turizam
  • čarter usluge, škole jedrenja i ronjenja

Interes za sajam pokazuje i brojka od 25 tisuća posjetitelja koji svake godine razgledaju sajam, a i ove najsretnije posjetitelje očekuju vrijedne nagrade