O sajmu

PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj. Očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.
Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,...
 
Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti
 
Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom.

Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.
 
Kao novost ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres koji će održati 21. i 22. veljače.
 
Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade.
 
U sklopu Zagrebačkog sajma nautike 2020 po prvi puta održava se CAMPERA - sajam outdoor opreme na kojem će svi ljubitelji outdoor sportova i opreme za kampiranje naći nešto za sebe. Izlagači koji u svojoj ponudi imaju outdoor opremu, šatore, prijenosne hladnjake, plinska kuhala, elektro opremu, alat, posuđe i sve ostalo što je potrebno za kampiranje, planinarenje, bicikliranje i druge adrenalinske aktivnosti, predstavit će svoju ponudu u paviljonu 8 zajedno s nautičkom opremom.

U istom terminu održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov.