O sajmu

S PONOSOM NAJAVLJUJEMO JEDINI DOGAĐAJ KOJI VAM TREBA!

Pridružite nam se na 13. međunarodnim SAJMOVIMA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnjem nacionalnom događanju na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života koji će se na radost izlagača i posjetitelja održati na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 5.- 8.12.2024. godine.Predstavite svoje brandove na najbolji način, omogućite posjetiteljima isprobavanje novih proizvoda, ponudite najnovije inovativne tretmane i stvorite nove poslovne veze, susretnite se sa svojim korisnicima i kupcima ali i izgradite nove poslovne odnose. SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2024. jedino su mjesto gdje to možete postići pod jednim krovom.

Biti će to četiri dana ispunjena događanjima vezanim uz umrežavanje, radionicama i edukacijama koje će unaprijediti vaše poslovanje.

Na našoj pozornici i nekoj od dvorana za edukacije u četiri dana imat ćete priliku privući publiku kroz edukacije, radionice, demonstracije, tretmane i degustacije.

ZAŠTO IZLAGATI?

► Kako biste pronašli potencijalne kupce i klijente za unapređenje poslovanja, izgradili nova partnerstva i njegovali postojeća, povećali izloženost svojeg branda u industriji.

► Sudjelovanje na Sajmovima hrane i zdravog življenja izuzetno je korisno jer Vam pruža najbolju platformu za promociju, prodaju, umrežavanje i edukaciju u okruženju koja je usmjereno na zdravlje i blagostanje!

► Svi paviljoni su grijani i imaju teretne ulaze za dopremu izlagačkih eksponata.

► Paviljone okružuju uređene zelene površine i asfaltirane prometnice koje omogućuju izravan pristup vozilima do teretnih ulaza. Izlagačima u paviljonskom prostoru omogućeno je postavljanje eksponata i na otvorenom prostoru, uz uvažavanje klimatskih uvjeta u prosincu.

► Jednako tako, na otvorenom prostoru i na dijelu paviljonskih pročelja, kao i ispred glavnog južnog ulaza omogućeno je postavljanje oglasa izlagača u obliku panoa, roll-upova, samostojećih oglasa, zastava i drugih oblika oglašavanja u pripremi i tijekom održavanja sajma.

PROFIL POSJETITELJA:

► Svi sektori nutricionističke industrije, dobavljači sastojaka, sirovina, dodataka prehrani, razni proizvođači hrane i prerađevina, distributeri, pružatelji usluga, trgovci na malo, dobavljači privatnih robnih marki, oni željni kvalitetnijeg života i otvoreni za nove pristupe u harmonizaciji samoga sebe

O NAMA:

Sajmovi hrane i zdravog življenja svake godine okupljaju nutricionističku i wellbeing zajednicu radi povezivanja i boljeg poslovanja.

Od 2010.godine nude savršenu platformu za tvrtke koje žele napredovati i postati prepoznatljive na tržištu, te uz stvaranje dugoročnih suradnji proširiti svoje poslovanje i educirati se vezano uz sva pitanja u industriji zdravlja i prehrane.

Sajmove hrane i zdravog življenja i Croagro 2023. posjetilo je preko 25.000 posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja okruženju. Budući je sajam promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, navedenom procjenom obuhvaćeni su poslovni posjetitelji i šira javnost.

S portfoliom od 20 vlastitih sajamskih projekata i više od 100 događanja kroz godinu te statusom jednog od osnivača Svjetske unije organizatora sajmova - UFI, Zagrebački velesajam već je više od stoljeća dio međunarodnog identiteta Grada Zagreba, a kao vodeći sajamsko-kongresni integrator i jedan od akceleratora nacionalnog gospodarstva predstavlja komunikacijsku platformu za promidžbu razvoja svih gospodarskih grana Republike Hrvatske.

U vrijeme sajma održat će se i međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2024., što će sigurno povećati broj posjetitelja i dodatno pojačati interes za sajam.

U tom kontekstu te slijedom navedenih organizacijskih karakteristika Sajmova hrane i zdravog življenja 2024., pozivamo Vas na iskazivanje interesa za sudjelovanjem u izlagačkom segmentu sajma.

S veseljem vas očekujemo!