O sajmu

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života na radost izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 1 - 4. prosinca 2022. godine. Cilj organizacije je postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji događaj te vrste u Republici Hrvatskoj i šire.

Također će i veliki broj praktičara različitih metoda i tehnika komplementarne medicine biti prisutno na sajmu na svojim izlagačkim prostorima gdje će biti velikom broju posjetitelja omogućeno da po promotivnim cijenama ili čak i besplatno isprobaju nešto od ponuđenog.

Predstavit će se domaći i strani proizvođači zdrave hrane, dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda te čajeva, meda i mednih preparata, različitih proizvoda od industrijske konoplje, a sve s drugačijim, zdravijim pristupom životu te kroz zanimljive novitete iz svojih vrtova i kuhinja gdje prakticiraju nekonvencionalne i održive tehnike poboljšanja kvalitete života.

Svojom prepoznatljivošću Sajmovi hrane i zdravog življenja svrstani su u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja, a iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka. Riječ je o događaju na kojem možete dobiti odgovor na različita pitanja: kako biti zadovoljniji i opušteniji u životu, kako aromaterapija utječe na naše raspoloženje, kako proizvesti prirodne kreme za lice, kako i gdje uzgojiti vlastito povrće, kako se zdravo hraniti...

Za cijeli sajam predviđeno je kao i svih ovih godina veliki broj predavanja, radionica, seminara i događanja, no odabrana znanstveno stručna predavanja koja tematski pokrivaju iskustva, istraživanja i dokaze u nekonvencionalnoj medicini biti će dio 14. kongresa.

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja - HUPED će i ove godine organizirati sada već 14. međunarodni kongres: "Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini" na kojemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Paviljone okružuju uređene zelene površine i asfaltirane prometnice koje omogućuju izravan pristup vozilima do teretnih ulaza. Za izlagače u paviljonskom prostoru omogućeno postavljanje eksponata i na otvorenom prostoru, uz uvažavanje klimatskih uvjeta u prosincu.

Prostorno, zajedno svi sajmovi primarno obuhvaćaju 20.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni: 7, 7A, 8, 8A, 9, 11A).

Jednako tako, na otvorenom prostoru i na dijelu paviljonskih pročelja, kao i ispred glavnog južnog ulaza omogućeno je postavljanje oglasa izlagača u obliku panoa, roll-upova, samostojećih oglasa, zastava i drugih oblika oglašavanja u pripremi i tijekom održavanja sajma.

Svi paviljoni su grijani i imaju teretne ulaze za dopremu izlagačkih eksponata, a paviljoni 8, 8A, 9 i 11A su međusobno spojeni.

Za organiziranje kongresnih aktivnosti na raspolaganju je Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma s kapacitetom do 1.200 sjedećih mjesta, dvorana Cres do 90 sjedećih mjesta te dvorana Brijuni sa 180 sjedećih mjesta, a sukladno potrebama u mogućnosti smo u paviljonskom prostoru izgraditi pozornice za prezentacije izlagače i druge oblike stručnih događanja.

Više informacija saznajte na poveznici.