Press

Saznajte više
Akreditacije
Molimo da ako dolazite večeras na otvorenje Ambiente, ArhiBauZagreb Design Week, Art Zagreb i Hotel&GAstroteh u 18.00 sati da se ukoliko to već niste napravili svakako akreditirate na našoj web stranici https://www.zv.hr/press-10/akreditacije/149  jer ulaz bez akreditacija neće biti moguć. Press akreditaciju možete podignuti na Info punktu na ulazu JUG 2 (između paviljona 7 i Kongresnog centra Zagrebačkog velesajma, ulaz s Avenije Dubrovnik).
 
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
 
Press centar Zagrebačkog velesajma


Ispunjavanje zahtjeva za akreditaciju ne znači automatsko odobrenje iste. Odobrenje za press akreditacije dobit ćete putem maila.

Akreditacije se obrađuju samo za sajam koji je prvi na redu pa vas molimo da se akreditirate samo za nadolazeći događaj.

Press akreditacije izdavat će se novinarima tijekom Sajma uz predočenje novinarske ili redakcijske iskaznice. Molimo vas da akreditirate svakoga posebno ukoliko dolazi više osoba iz redakcije.

Svaki novinar akreditaciju može podignuti samo za sebe.

Zagrebački velesajam ima pravo u svakom trenutku zatražiti od akreditiranih novinara dokaz objave izvještaja sa sajma za koji je dobio akreditaciju.