O sajmu

UFI globalni okvir za ponovno pokretanje sajmova i evenata: https://bit.ly/3ijxRRX


Zadovoljstvo nam je izvijestiti vas o početku priprema specijaliziranih međunarodnih sajmova alatnih strojeva i alata BIAM  te zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE, koji se u terminu od 21. - 24. travnja 2020. godine održavaju na Zagrebačkom velesajmu.  

Tematski sadržaj ovih sajmova u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuju tehnološka dostignuća te novitete i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike i inovativnih informatičkih rješenja, inženjeringa, alata i dijelova, materijala za strojnu obradu,  procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite.
 
Ocjenjujući sudjelovanje na sajmovima BIAM i ZAVARIVANJE 2020 kvalitetnom poslovnom i marketinškom aktivnošću s realnim i izravnim utjecajem na povećanje tržišne efikasnosti, zadovoljstvo je pozvati Vas na uključenje u izlagački segment ovog sajamskog projekta. U tom kontekstu, s osobitom pažnjom ćemo razmotriti sve prijedloge i potrebe u cilju uspješne prezentacije Vaših proizvoda i usluga.
 
U skladu s 30 %-tnim rastom izlagačkog i programskog sadržaja te poslovnim interesom za ovim sajmovima u prethodnom razdoblju te razvidan nastavak takvog kretanja u 2020. godini, a uz uvažavanje izrazito intenzivnog rasta sajamske i event aktivnosti Zagrebačkog velesajma, osigurali smo terminsku raspoloživost četiri povezana paviljona ukupne bruto površine 12.000 m2 (paviljoni 8, 8A, 9 i 11A), uz rezervaciju još dva paviljona ukupne bruto površine 4.600 m2 (11d i 10A) .

Pored osiguranja potrebnih prostornih i infrastrukturnih uvjeta, cijene izložbenog prostora zadržali smo na razini 2018. godine, uz odobravanje količinskog popusta do 12 % za veće izlagačke površine: 

  • (0001) Paviljonski izložbeni prostor-neuređeni 329 kn/m2
  • (0130) Standardno uređeni izložbeni prostor 620 kn/m2
  • (0011) Otvoreni izložbeni prostor 200 kn/m2

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta, sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.
 
Radujemo se Vašem prihvaćanju sudjelovanja u izlagačkom segmentu sajmova BIAM i ZAVARIVANJE 2020 na čemu unaprijed zahvaljujemo.