O sajmu
Poštovani izlagači,

zadovoljstvo je izvijestiti Vas o početku priprema specijaliziranih međunarodnih sajmova alatnih strojeva i alata BIAM te zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE, koji se u terminu 9. - 12. travnja 2024. godine održavaju na Zagrebačkom velesajmu.

Tematski sadržaj ovih sajmova u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuju tehnološka dostignuća te novitete i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike i inovativnih informatičkih rješenja, inženjeringa, alata i dijelova, materijala za strojnu obradu, procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite.

Ocjenjujući sudjelovanje na dosadašnjim sajmovima BIAM i ZAVARIVANJE, kvalitetnom poslovnom i marketinškom aktivnošću s realnim i izravnim utjecajem na povećanje tržišne efikasnosti, zadovoljstvo je pozvati Vas na uključenje u izlagački segment ovog sajamskog projekta. U tom kontekstu, s osobitom pažnjom ćemo razmotriti sve prijedloge i potrebe u cilju uspješne prezentacije Vaših proizvoda i usluga.

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta, sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma, te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.

U sklopu sajmova BIAM i ZAVARIVANJE, Tehnička škola Ruđera Boškovića u sklopu projekta RCK Ruđera Boškovića i Zagrebački velesajam organiziraju Školski dan - promociju strukovnih zanimanja. Kao izlagači predstavit će se srednje škole i partneri u projektu, suradnici, tvrtke i fakulteti.

Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresiranih te njihovog spajanja i interakcije.

Sajam je popraćen interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja