O sajmu

Poštovani,

zadovoljstvo je izvijestiti Vas o početku priprema specijaliziranih međunarodnih sajmova alatnih strojeva i alata BIAM te zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE, koji se u terminu 26. - 29. travnja 2022. godine održavaju na Zagrebačkom velesajmu.

Tematski sadržaj ovih sajmova u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuju tehnološka dostignuća te novitete i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike i inovativnih informatičkih rješenja, inženjeringa, alata i dijelova, materijala za strojnu obradu,  procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite.
 
Ocjenjujući sudjelovanje na dosadašnjim sajmovima BIAM i ZAVARIVANJE, kvalitetnom poslovnom i marketinškom aktivnošću s realnim i izravnim utjecajem na povećanje tržišne efikasnosti, zadovoljstvo je pozvati Vas na uključenje u izlagački segment ovog sajamskog projekta. U tom kontekstu, s osobitom pažnjom ćemo razmotriti sve prijedloge i potrebe u cilju uspješne prezentacije Vaših proizvoda i usluga.

Pored osiguranja potrebnih prostornih i infrastrukturnih uvjeta, cijene izložbenog prostora zadržali smo na razini 2018. godine, uz odobravanje količinskog popusta do 12 % za veće izlagačke površine:

  • (0001) Paviljonski izložbeni prostor - neuređeni 329 kn/m2
  • (0130) Standardno uređeni izložbeni prostor 620 kn/m2
  • (0011) Otvoreni izložbeni prostor 200 kn/m2

a ranijom prijavom izlaganja ostvaruje se dodatni popust na cijenu izložbenog prostora (šifre 0001, 0130, 0011):

  • 15 % - za prijavu izlaganja do 24.10.2021.
  • 12 % - za prijavu izlaganja do 22.12.2021.
  • 10 % - za prijavu izlaganja do 24.01.2022. 

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta,  sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.
 
Radujemo se Vašem prihvaćanju sudjelovanja u izlagačkom segmentu sajmova BIAM i ZAVARIVANJE 2022 na čemu unaprijed zahvaljujemo.