O sajmu

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održavaju se CROAGRO 2022, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

CroAGRO 2022

Tematski sadržaj CroAgro-a u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja, podizanje prirodne plodnosti tla te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju.
 
U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.
 
Uz izlagački segment, sajmove prate manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20.000 m2 zatvorenog i grijanog paviljonskog prostora.

U skladu s tržišnim interesom te uvažavanjem strukovnih prijedloga sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti.