O sajmu

Nacionalni i središnji sajam ove tematike prezentirat će visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje te skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta sjemenja i materijala za zaštitu bilja.

Kao jedini poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grijanim i uređenim prostorima, prostire se na 16.000 m2 izložbenog prostora u 6 paviljona - 7, 7a, 8, 8a, 9 i 11a.

Velika pažnja posvećena je stručnom programu koji će se odvijati na 5 pozornica, a posjetitelje očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera.

U istom terminu održat će se i tematski srodni Sajmovi hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži.

CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i održivog življenja, a što je prepoznato od strane Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Grada Zagreba koji su i pokrovitelji sajmova.