O sajmu

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održavaju se SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA i CROAGRO 2022, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života na radost izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Predstavit će se domaći i strani proizvođači zdrave hrane, dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda te čajeva, meda i mednih preparata, različitih proizvoda od industrijske konoplje, a sve s drugačijim, zdravijim pristupom životu te kroz zanimljive novitete iz svojih vrtova i kuhinja gdje prakticiraju nekonvencionalne i održive tehnike poboljšanja kvalitete života.

Također će i veliki broj praktičara različitih metoda i tehnika komplementarne medicine biti prisutno na sajmu na svojim izlagačkim prostorima gdje će biti velikom broju posjetitelja omogućeno da po promotivnim cijenama ili čak i besplatno isprobaju nešto od ponuđenog.

Svojom prepoznatljivošću Sajmovi hrane i zdravog življenja svrstani su u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja, a iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka. Riječ je o događaju na kojem možete dobiti odgovor na različita pitanja: što znači dom bez otpada, kako biti zadovoljniji i opušteniji u životu, kako aromaterapija utječe na naše raspoloženje, kako proizvesti prirodne kreme za lice, kako i gdje uzgojiti vlastito povrće...

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja - HUPED će i ove godine organizirati sada već 14. međunarodni kongres: "Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini" na kojemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Za cijeli sajam predviđeno je kao i svih ovih godina veliki broj predavanja, radionica, seminara i događanja, no odabrana znanstveno stručna predavanja koja tematski pokrivaju iskustva, istraživanja i dokaze u nekonvencionalnoj medicini biti će dio 14. kongresa.