O sajmu

Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima i ove se godine održava u zajedničkom terminu s CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije od 3. - 6. prosinca 2020.Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Organica&Kronoplja, APIteraMystic i Hrana iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka.

Izlagački segment sajmova obuhvaća četiri programske cjeline:

  • HRANA u najširem smislu: voće, povrće, mliječni proizvodi, pića i napitci, delikatesna hrana, začini...
  • ORGANICA&Kronoplja: organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, ljekovito bilje, uređaji za pripremu zdrave hrane, dodaci prehrani, ekološko sjemenje, proizvodi od industrijske konoplje...
  • APItera: med i proizvodi od meda, apiterapija, apikozmetika, pčelarska oprema...
  • MYSTIC: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, radiestezija i štetna zračenja...

Prošle godine na Sajmovima zdravog življenja sudjelovalo je 280 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 150 sati raznovrsnog programa.

PROSTOR

Prostorno, Sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO obuhvatit će do 27.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (na raspolaganju su paviljoni 6, 7, 7A, 8, 8A, 9, 10A, 11A i 11D).

STRUČNO-EDUKATIVNI PROGRAM

Trademark Sajmova hrane i zdravog življenja je raznovrstan i kvalitetan program. Svake se godine priprema s posebnom pažnjom i vrsnim domaćim i inozemnim stručnjacima na zadovoljstvo svih posjetitelja.

Za organiziranje kongresnih aktivnosti na raspolaganju je Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma s kapacitetom do 1.200 sjedećih mjesta, dvorana Cres do 90 sjedećih mjesta te dvorana Brijuni sa 180 sjedećih mjesta kao i pozornice za prezentacije izlagača i druge oblike stručnih događanja (radionice, seminari, predavanja...) u samom paviljonskom prostoru.

Radujemo se ponovnom susretu s vama.