O sajmu

Zagrebački velesajam je od 30.11. do 03.12. ove godine jedinstveno mjesto susreta izlagača i posjetitelja iz zemlje i okruženja.  

U zajedničkom terminu održat će se sajmovi poljoprivrede, hrane i zdravog življenja, CroAgro i Sajmovi hrane i zdravog življenja koji su već pozicionirani kao nezaobilazno središnje nacionalno događanje na ove teme. 

Zanima li vas kako prepoznati ekološki uzgojenu hranu, kupujete li pravi med, želite upoznati osobe koje su svoj put izlječenja našle u prirodnoj, energetskoj ili duhovnoj medicini te čuti njihova svjedočenja, skuhati zdravi obrok od namirnica koje su vam sada nespojive, upoznati se s proizvodima od industrijske konoplje, saznati o svojstvima poludragog kamenja, ili možda samo naučiti kako posložiti dom u skladu sa feng shuiom da bi se udobnije osjećali - sve to, ali još i puno više, čeka vas u paviljonima Zagrebačkog velesajmu.

Davno je Hipokrat ustvrdio: "Neka ti hrana bude lijek, a tvoj lijek neka bude hrana" a danas je itekako jasno da zdravlje koje proizlazi iz zdrave prehrane itekako određuje kvalitetu naših života.

Na koji način formulu zdrave prehrane, koja skraćeno glasi raznolika+uravnotežena=zdrava prehrana involvirati u vlastite živote, što su zdravi stilovi života i zašto su važne teme o povratku prirodi, samo su najvažniji naglasci s brojnih stručnih predavanja, radionica i seminara koji vas očekuju tijekom četiri dana održavanja sajmova.

Vrhunski proizvodi podijeljeni su u četiri programske cjeline - Hrana, KrOnoplja Organica, APItera i Mystic, a svaki od njih prati  atraktivan prodajni, izložbeni i popratni program.

Posebno izdvajamo prehrambene proizvode s oznakama izvornosti i kvalitete, mogućnosti degustacija i ponudu kupnje po promotivnim cijenama.