O sajmu

Pridružite nam se na našim 13. međunarodnim SAJMOVIMA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA posvećenim zdravoj prehrani, pčelarstvu, zdravom načinu života i duhovnom razvoju. Očekuje vas inspirativno iskustvo koje će osnažiti vaše tijelo i um.

Posjetite naše predivne paviljone prepune svježih i organskih namirnica, degustirajte ukusne zdrave obroke i otkrijte najnovije trendove u prehrani. Upoznajte stručnjake iz područja proizvodnje organske hrane, nutricionizma, pčelarstva, apiterapije, svijeta konoplje i holističkih metoda liječenja te saznajte kako oplemeniti svoj život.

Prijavite se na edukativne radionice, sudjelujte u kulinarskim demonstracijama i pronađite inspiraciju za zdravu i uravnoteženu prehranu. Osim toga, možete uživati u raznim aktivnostima kao što su nekonvencionalne, prirodne, duhovne i energetske metode, iscjeliteljski postupci, joga, meditacija, kristali, nakit od poludragog kamenja, astrologija, rubna područja znanosti i dr.

Hrvatske županije predstavit će se s obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa svojih područja te pripremiti atraktivan stručno popratni program.

Radionice nisu samo edukativne, nego i promotivne. Njima ukazujemo na važnosti korištenja lokalnih namirnica u gastronomiji s lokalnih OPG-ova i podižemo svijest o svemu što nam zajednica nudi.

Ove godine po prvi put uvodimo Festival čokolade, kave i likera gdje će se promovirati najkvalitetniji proizvodi na bazi čokolade, kave i slastica.

Ne propustite priliku za otkrivanjem novih proizvoda i okusa, povezivanjem s istomišljenicima i stvaranjem trajnih promjena za zdraviji život.

Pridružite nam se na 13. Sajmu hrane i zdravog življenja i krenimo zajedno na put k boljem, sretnijem i zdravijem životu!

U zajedničkom terminu pozvani ste posjetiti i međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2024., koji je već pozicioniran kao nezaobilazno središnje nacionalno događanje u svijetu poljoprivrede.

Dobro došli!