Press

Saznajte više
AMBIENTA ZA ARHITEKTE
Hrvatska komora arhitekata, Zagrebački Velesajam i glavni sponzor Solelux u sklopu Ambiente, na pozornici u paviljonu 5 organiziraju danas stručni skup Ambienta za arhitekte.

Uz predavanja nagrađivanih hrvatskih arhitektonskih ureda predstavit će se i Laura Nijhuis, voditeljica marketinga u Coulisseu te Tijmen Sissing, osnivač pokreta Trashpackers.

Laura Nijhuis, marketinški stručnjak iz Coulissea, modne marke u svijetu sjenila, predstavit će jedinstvenu ponudu Coulisseovih rješenja za zasjenjivanje, koja ujedinjuju ljepotu i funkcionalnost.

Tijmen Sissing, osnivač Trashpackers-a, globalne platforme koja pomaže u stvaranju boljeg svijeta čišćenjem smeća i educiranjem, radi promjene na području smanjenja plastičnog otpada.

Vedran Pedišić i Erick Velasco Farrera predstavit će dva projekta, Američku međunarodnu školu i vrtić u Zagrebu, koji su nagrađeni Nagradom za arhitekturu Hrvatske komore arhitekata za 2018. godinu i Kajak/kanu klub u Slavonskom Brodu.

Mia Roth Čerina i Tonči Čerina prezentirat će Projekt Osnovne škole Zorke Sever u Popovači. Projekt je dobitnik nagrade "Viktor Kovačić" za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva.