Press

Saznajte više
BARBER BATTLE SHOW CROATIA 2023
Po prvi put u Hrvatskoj, u sklopu sajma Beauty&Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu, danas je organizirano veliko međunarodno brijačko natjecanje Hrvatske u barberingu - Barber Battle Croatia 2023.

Organizatori ovog događaja su Barber Battle iz Češke koji su natjecanje organizirali s ciljem povezivanja barbering zajednice (natjecanja se održavaju u Češkoj, Hrvatskoj, Baltiku, Bugarskoj i Austriji).

26 natjecatelja iz cijelog svijeta natjecalo se u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut.

Renomirani barberi Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata i Robert Kellner bili su žiri koji je pomno promatrao i imao težak zadatak izabrati najbolje između odličnih kandidata.

Pobjednik prvog Barber Battle Showa u Hrvatskoj je 21-godišnji Franko Kos iz Zagreba koji je šišao u kategoriji fast fade. Kod fade frizure obje su strane glave šišane ili brijane postepeno kraće prema vratu. Po riječima jednog od članova žirija, Jaroslava Vachate, ono što je Franka izdvajalo od ostalih kandidata je čisti, precizan rad koji je napravio na svom modelu.