Press

Saznajte više
BESPLATNA PROBNA RONJENJA NA SAJMU NAUTIKE

Otvorenjem sajma nautike na Zagrebačkom velesajmu projekt POGLED U PLAVO predstavio je opus brojnih događanja za 2018. godinu.

Tijekom već prvog dana otvorenja sajma nautike preko 50-tak posjetitelja sajma zaronilo je u desetmetarski bazen u paviljonu 7a, a mnogi su podržali i akciju „Ne dišem“ s ciljem podizanja svjesnosti o autizmu. 

POGLED U PLAVO projekt je koji promovira Hrvatsku kroz ronjenje i ponude u ronjenju te daje veliki doprinos na svoj prepoznatljiv i inovativan način razvoju ronilačkog turizma u Hrvatskoj.

POGLED U PLAVO kao i akciji NE DIŠEM pridružila se i Ronilačka mreža sa svojih 25 ronilačkih centara koji već duži niz godina sudjeluju u projektu na način promocije hrvatskih ronilačkih lokacija i ponude u ronjenju, a kako bi približili ljepote hrvatskog podmorja u sklopu projekta postavljena je i izložba fotografija hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.


Instruktori ronjenja ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb bili su na raspolaganju svim posjetitelja sajma koji su se željeli okušati u ronjenju. 

"U radu našeg kluba za cilj imamo edukaciju naših ronilaca, promociju ronilačkih aktivnosti, a kroz brojne ekološke akcije čišćenja podmorja okupljamo ronilačku populaciju. Na sajmu nautike angažirali smo naše članstvo  kroz Pogled u plavo kako bi promovirali tečajeve ronjenja i naše djelatnosti.“, rekao je Dario Duić, predsjednik RK AdriatiCro Zagreb.

Manifestacija POGLED U PLAVO odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.