Press

Saznajte više
BOGAT PROGRAM STRUČNIH DOGAĐANJA IZ DENTALNE MEDICINE

Na sajmu DENTEX velika pozornost pridaje se kvalitetnom stručnom sadržaju.

Hrvatska komora dentalne medicine organizirala je opsežan, aktualan program koji pokriva najnovije trendove i inovacije u dentalnoj industriji s renomiranim govornicima i stručnjacima za dentalnu struku. Sva predavanja zainteresiranim sudionicima donose praktična iskustva i najbolje uvide u najnovije stomatološke postupke i tehnike. Sve to čini Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve relevantne subjekte u svijetu dentalne medicine.

Važnost stručnih sadržaja na ovom sajmu ne može se dovoljno naglasiti jer pružaju neophodnu edukaciju i usavršavanje dentalnim profesionalcima omogućavajući im da unaprijede svoje vještine i ostanu u koraku s tehnološkim napretkom.

Ove godine će se održati dvodnevni Kongres "Suvremeni procesi u dentalnoj medicini - protokoli i procedure". Petak je namijenjen dentalnim asistentima, dentalnim higijeničarima te dentalnim tehničarima, a subota je rezervirana za liječnike dentalne medicine.

Sudionici sajma Dentex imaju priliku vidjeti i operacije u živo - Live OP iz područja endodoncije, dentalne tehnike, implantologije i estetske dentalne medicine u kompletno opremljenoj ordinaciji dentalne medicine za izvođenje konzervativnih i kirurških zahvata s edukacijskom svrhom.

Organizirane su i besplatne, edukativne radionice za sve sudionike. Neke od tema koje se obrađuju na sajmu su: Zdrav osmijeh pacijenata mlađe životne dobi, Oralna higijena, Dentalni turizam, Hitna stanja u ordinaciji dentalne medicine. Organizirane su i radionice za pravno i porezno savjetovanje članova, mogućnosti osiguranja u dentalnoj medicini te savjetovanje o EU fondovima.