Press

Saznajte više
DRUGA BEAUTY&BUSINESS KONFERENCIJA NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

Danas je u sklopu sajma Beauty&Hair Expo Zagreb održana druga po redu Beauty&Business Konferencija u organizaciji Udruge Glas poduzetnika, platforme Woman in Adria i Zagrebačkog velesajma.

Konferencija je uključivala teme za koje se smatralo da mogu pomoći svim poduzetnicima u industriji ljepote, od mjera koje mogu ostvariti preko HZZ-a, novih načina naplaćivanja usluge, načina komuniciranja s klijentima i poslovnim partnerima pa do beauty trendova, poboljšavanja svog poslovanja i mogućnosti franšiziranja svojih ideja.

Ljiljana Kukec održala je predavanje na temu FRANCHISING U BEAUTY INDUSTRIJI na kojem je ispričala kako je to biti zastupnik određenog branda te koje su sve prednosti, ali i zamke franšiznog poslovanja.

Klara Banek održala je predavanje BEAUTY TRENDOVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA na kojem je objasnila zašto je komunikacija na društvenim mrežama bitna za uspjeh na tržištu, kako svoje usluge približiti klijentima te kako stvoriti prepoznatljivi imidž tvrtke.

Kresimir Sočković na svom je predavanju KOMUNIKACIJA S KLIJENTIMA I POSLOVNIM PARTNERIMA prezentirao zašto je komunikacija važna, kako postići dobru komunikaciju te kako njome možemo zadržati stare, ali doći i do novih klijenata.

Ivana Ožegović održala je predavanje na temu POBOLJŠAJTE SVOJE POSLOVANJE u kojem je istaknula važnost informiranja o novim aktualnim propisima i odlukama Vlade Republike Hrvatske pomoću kojih možete optimizirati svoje poslovanje.

Maja Baričić i Matea Maras iz sektora prodaje i upravljanja prodajnom mrežom Erste Card Cluba su na predavanju "MOGUĆNOSTI PLAĆANJA I USLUGE ECC-a SOFTPOS" predstavile posebnu ponudu poslovnih kartica namijenjenu manjim poduzećima, obrtima te samostalnim djelatnostima.

Vjekoslav Špoljarić, rukovoditelj Odjela za aktivnu politiku zapošljavanja održao je predavanje na temu "MJERE ZA PODUZETNIKE U USLUŽNIM DJELATNOSTIMA" .