Press

Saznajte više
FLORIAN HRVATSKA PREDSTAVILA SVOJ ASORTIMAN NA AMBIENTI

Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom današnjeg otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu.

Vrhunski drveni namještaj s hrvatskim potpisom možete razgledati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma.

Ovogodišnja Ambienta ponovno stavlja u fokus potencijal drvne industrije, a Florian Hrvatska predstavit će se putem 2 izložbena prostora.

Konceptualno zanimljivo izlaganje koje se prostire na površini od 260 m2, ”Od šume do namještaja”, priča je o proizvodnji hrvatskog masivnog drvenog namještaja u Čazmi i Novoselecu.

Članice Florian Hrvatska, tvrtke DI Čazma i DIN Novoselec proizvode namještaj prvenstveno od slavonskog hrasta, poštujući ekološke zahtjeve te vrlo visoke standarde stručnosti i kvalitete koje zahtijeva proces proizvodnje kvalitetnog namještaja iz punog drva.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju te njegovanju personaliziranog pristupa kupcima DI Čazma i DIN Novoselec su danas među najuspješnijim domaćim drvoprerađivačkim tvrtkama.

U dijelu Design Zone DI Čazma će na 80 m2 predstaviti 2 hotelske sobe osmišljene u suradnji s nagrađivanim hrvatskim dizajnerima - sobu LINEA potpisuje dizajn studio Diz/viz, dok je modularna hotelska soba PAN-EL proizvod dizajnera Nevena Kovačića.

Hotelska soba LINEA napravljena je od drvnog dekora izbijeljenog hrasta u kombinaciji s antracit bojom. 

Sa svojim brendom FloContract, koji svojim pristupom u izradi i osmišljavanju poslovnih interijera predstavlja inovaciju na tržištu opremanja interijera, DI Čazma pruža profesionalne usluge opremanja hotela, ureda i poslovnih objekata.


Mogućnost potpune individualizacije i integracije želja i potreba klijenata ono je što FloContract čini drugačijim.

"Lidersku poziciju dugujemo inzistiranju na održivom poslovanju i odabiru pravih partnera - tvrtki članica koje prepoznajemo po istaknutom profesionalizmu, znanju i strašću prema drvu. Zahvaljujući njima, naša proizvodnja u Hrvatskoj konkurentna je u svjetskim razmjerima", izjavio je Elvio Florian, vlasnik Florian grupe.