Press

Saznajte više
HRVATSKA CRAFT PIVA S OKUSOM, MLINCI S BATATOM I CHILI UMAK S VIŠNJOM

Svi "pivoljupci" na sajmu će se upoznati s novim hrvatskim brendom craft piva Beer Squad. Oni nude tri kreativno osmišljena piva - Aroniabeer, Cannabeer Premium i Winebeer. Matični sok plodova kraljice zdravlja - aronije, moćan klorofil, ljekoviti ekstrakti iz industrijske konoplje i kvalitetno suho crno vino ovim pivima daju jedinstveni, neodoljiv okus, boju i miris, ali i niz zdravstvenih blagodati. Ova piva su napravljena od najkvalitetnijih 100% prirodnih sastojaka, te su nefiltrirana i nepasterizirana.

OPG Kovačić predstavlja novitete na hrvatskom tržištu - mlinci s batatom (od brašna heljde, pira, integralnog i bijelog pšeničnog sa raznim sortama batata - ljubičasti, bijeli, narančasti i žuti; mlinci su bez dodatka jaja, soli, aditiva, konzervansa i boja) i tjestenina s batatom (od brašna heljde, riže, pira, integralnog i bijelog pšeničnog sa raznim sortama batata - ljubičasti, bijeli, narančasti i žuti; tjestenina je bez dodatka jaja, aditiva, konzervansa i boja). Proizvodi odgovaraju prehrani vegetarijanaca i vegana, a dio proizvoda odgovara i osobama osjetljivim na gluten.

Ljutoteka nudi različite vrste chili umaka. Čak 8 vrsta ljutih umaka, mljevenu chili papriku i ukiseljene ljute papričice. Na meniju imaju od najblažih do najljućih okusa. Izdvajaju Carolina umak koji je napravljen od Caroline Reaper, trenutno najljuće papričice na svijetu, te Višnja umak napravljen od pravih višanja i chili papričica.