Press

Saznajte više
IZLAGAČI NA BIAM&ZAVARIVANJE

Sajmovi Biam&Zavarivanje orijentirani su na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti.

Tvrtka Aparatura na sajmu će se predstaviti s WITT-Gasetechnik koji je proizvođač čitavog niza opreme za sigurnost i kontrolu plina. Proizvodi uključuju mješače plinova, analizatore plinova i sustave za mjerenje, kao i sustave za otkrivanje propusnosti pakiranja koji udovoljavaju najvišim zahtjevima kvalitete.

Tvrtka OBAD Tools izlažu glodala od tvrdog metala vlastite marke proizvedena u Njemačkoj te standardne alate i držače za tokarenje, odrezivanje i bušenje od partnera Totime iz Japana. U suradnji s partnerom iz Njemačke predstavit će prihvate alata za glodanje i tokarenje.

Kimel filtri izložit će otsisni stol za brušenje i zavarivanje metalnih obradaka do max 100 kg.

Ekskluzivno na sajmu, tvrtka Worcon svim će izlagačima koji prodaju industrijsku opremu ustupiti besplatno korištenje Worcon Marketplace-a i B2B platforme u trajanju od 6 mjeseci kako bi olakšali međusobno povezivanje tvrtki i proširili postojeća prodajna tržišta izlagača na sajmu.

Peloza d.o.o. zastupnik je Evolution Power Tools Ltd i predstavlja dvije vrste alata. Tip Orange alati su namijenjeni općim poslovima i opremljeni su Wolfram Karbid ošticama koje režu više materijala od drva, željeza, aluminija, bakra, plastike i kamena. Tip Blue alati su namijenjeni za obradu metala i oštrice te se mijenjaju prema potrebi, a postoje u verzijama željezo, inox, aluminij. U programu Blue zastupljene su i magnetne bušilice. Također izlažu i alate za radove u građevini kao što je rad suhe gradnje, rezanje armiranog betona i postavljenje kamenih ploča i utabavanje površina.