Press

Saznajte više
KAKO IZDATI SVOJU KNJIGU I DRUGI SAVJETI I TRIKOVI

Lea Brezar danas je na svom štandu u paviljonu 6 održala dva predavanja: “Put knjige do stranih izdavača?” razgovor s literarnim agentom Kurtom Wilkesmannom i “Koraci i trikovi samoizdavaštva”.


S Kurtom Wilkesmannom je razgovarala o putevima izdavaštva u inozemstvu, pravilima, savjetima te korisnima trikovima kako promovirati knjigu izvan Hrvatske. 

Kurt Wilkesmann je rođeni Australac gdje je odrastao i završio sveučilišni studij, a od 1997. živi u Sloveniji. Već petnaest godina djeluje na međunarodnim tržištima. Također radi kao stručnjak za engleski jezik, prijevod i korekturu. Knjige su njegova strast i ljubav. Prevodi prvenstveno literaturu i djela iz područja psihologije i osobnog razvoja. Ono što je u početku bio njegov hobi, odnedavno je postao sve važniji prioritet.

U svojem drugom predavanju "Koraci i trikovi samoizdavaštva“, Lea Brezar je govorila o svojem iskustvu samoizdavanja knjiga, o procesu od početka do kraja, na što treba biti spreman i na što treba posebno obratiti pozornost.

Lea Brezar je poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja. Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani.