Press

Saznajte više
KULINARSKO NATJECANJE CRO TOP 10 PONOVO NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

CRO TOP 10 natjecanje je na kojem pravo sudjelovanja ostvaruje deset najbolje plasiranih natjecatelja po rang listi Hrvatskog kuharskog saveza za proteklu godinu.

Ovo atraktivno kulinarsko natjecanje ponovo će se, već tradicionalno održati na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Hotel&Gastroteh u subotu, 24. veljače.
 
Natjecatelji su redom bivši državni prvaci u kuharstvu kao i najbolji pojedinci iz prošlosezonskog Hrvatskog kuharskog kupa. CRO TOP 10 je kulinarsko natjecanje gdje posjetitelji uživo prate kako nastaju mala kuharska remekdjela od namirnica s kojima se natjecatelji upoznaju tek neposredno prije natjecanja.
 
U utrci za pobjednika CroTop 10, natjecatelji će svoja jela u potpunosti pripremati pred publikom, a krajem dana, u 18:30 sati, tročlani ocjenjivački sud će proglasiti najboljeg ili najbolju od najboljih.
 
Ovogodišnje natjecanje ima i posebnu draž jer je ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za Bocuse d'Or, najprestižnije kuharsko natjecanje na svijetu. Naime, pobjednika natjecanje, Hrvatski kuharski savez će prijaviti kao predstavnika Hrvatske u slijedeći ciklus Bocuse d'Or-a.

Ovogodišnji natjecatelji su:

  1. Ivan Tomas, Restoran Fontana Crnković, Varaždin
  2. Šime Vučetić, The Westin Zagreb
  3. Tomislav Karamarko, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
  4. Zlatko Novak, Restoran Bedem, Varaždin
  5. Nikolina Lončar, Hotel Zlatan, Koprivnica
  6. Rozalija Neralić, SC Cvjetno, Zagreb
  7. Damnjan Draganić, NIDUM Casual Luxury Hotel
  8. Marin Pozder, Restoran Bedem, Varaždin
  9. Erich Glavica, CHEF.hr, Koprivnica
  10. Antonio Bukvić, Party d.o.o.