Press

Saznajte više
LOOK&LEARN: DAVINES – TRENDOVI U BOJANJU KOSE

Hvalevrijedan Look&Learn seminar održali su edukatori Davinesa Petra Dolić i Boštjan Polanec te uz prezentaciju trendova u bojanju kose svim prisutnim posjetiteljima preporučili proizvode za njegu njihova vlasišta. Nudi raznolike linije proizvoda koje ciljaju različite tipove kose i potrebe, pružajući personaliziranu njegu za svakog korisnika što je bila velika pomoć i za naše posjetitelje.

Davinesova revolucionarna, a pritom prirodna formula njege kose, prisutna je sve više na tržištu i ima poklonike diljem svijeta. Koriste najnaprednije kozmetičke tehnologije.

Stekli su reputaciju zbog svoje posvećenosti kvalitetnim sastojcima, održivom pristupu proizvodnji i inovativnim proizvodima za njegu kose.

Koriste visokokvalitetne sastojke u svojim proizvodima, uključujući prirodne sastojke poput biljnih ekstrakata, ulja i proteina, a koji pružaju blagu i učinkovitu njegu kose.

Osim po kvaliteti poznat je po svojoj posvećenosti održivosti i ekološki prihvatljivim praksama te  njihovi proizvodi često dolaze u recikliranim ili biorazgradivim pakiranjima, a kompanija aktivno radi na smanjenju svojeg ekološkog otiska.

Kontinuirano istražuju i nude inovativne formule koje pružaju visoke performanse i rezultate te je stekao veliku popularnost među frizerima i korisnicima širom svijeta zbog svoje reputacije kvalitete i učinkovitosti.