Press

Saznajte više
MAJSTORI LJEPOTE

Vodeći hrvatski kozmetičari i frizeri, predstavnici brojnih institucija i brojni gosti okupili su se na drugom danu stručnog događanja "Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a“.

U sklopu jubilarnog, 25. sajma Beauty & Hair Expo Zagreb, među ostalim raspravljalo se o nedostatku radne snage ovog profila, poticanju naukovanja, rješenjima za aktualne probleme i o unaprjeđenju struke.

Izdvajamo i predavanje NZJZ Andrija Štampar o tome kako se frizeri i kozmetičari mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda. Istovremeno, ispred paviljona 8 sve sudionike čeka mobilni mamograf pa se ovome mjestu može obaviti preventivni pregled.

Uoči zanimljivih panela, predavanja i nastupa već najavljivanih Farrukha Shamuratova i Pei Wang, "Majstorima ljepote“ i svima koji će se pridružiti njihovom svijetu, riječi podrške i divljenja uputili su direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil.

Sajam Beauty&Hair Expo Zagreb održava se do nedjelje, 10.03.2024. Radno vrijeme u nedjelju je od 10.00 do 18.00 sati.