Press

Saznajte više
ORGO ENERGETSKI TRETMANI ISCJELJENJA
U paviljonu 11A danas su prezentirani Orgo energetski tretmani iscjeljenja.

Orgo Energija je sveobuhvatna energija cijelog našeg univerzuma. Ona je sve što postoji u nama i oko nas. Ona je sve materijalno i nematerijalno na svim nivoima ovog našeg 3D univerzuma.

Tom moćnom energijom pokreće se i održava na životu svako živo biće i sve što postoji na vanjskim materijalnim nivoima i unutarnjim duhovnim nivoima. Ona je zapravo stanje ovog univerzuma koje je samo po sebi nepromjenjivo. Jednostavno rečeno: "Ona je sve u svemu".

Orgo Energetski tretmani su beskontaktna tretiranja univerzalnom energijom, koja nam uvijek stoji na raspolaganju.

Ovom metodom smo u mogućnosti vratiti svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje u potpuni balans i izliječiti se na potpuno prirodan način tj. posredstvom energetskog polja iz našeg okruženja.

Radi se na izlječenju našeg cjelokupnog energetskog polja, usklađivanju i balansiranju energetskih kanala svakog organa fizičkog, emotivnog ili psihičkog oblika. Ovo je jedan suptilan tretman gdje se i svakodnevan i turbulentan život vraća u balans.

Orgo Energetski tretmani su isključivo energetskog karaktera jer u svojoj biti sve je samo energija i njeno balansiranje u nama ili u našem okružju.

Nema granica po pitanjima koje tegobe ili bolesti se mogu tretirati, koje je klijent starosne dobi i u kojem stupnju je ta tegoba.

Najviši cilj nam je svaki život opet vratiti u potpuni balans.