Press

Saznajte više
OTVOREN SAJAM BEAUTY&HAIR EXPO

Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren Beauty&Hair Expo.

Posjetitelje na sajmu očekuje prezentacija različitih masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu kao i mogućnost njegovanja i oblikovanja noktiju, maloprodaja frizerskog asortimana, modna revija u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske na kojoj će modeli nositi svjetske brendove Sherri Hill, Alyce Paris i Primavera.

Poznati kolorist Sead Nunić, sutra će održati look&learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage.

"Unatoč vrlo otežanim uvjetima za sajamsko poslovanje, započet ću obraćanje s pozitivnim vijestima; prva je da smo uspjeli organizirati sajam, a druga da smo po prvi put u Hrvatskoj primijenili hibridni model organizacije sajma. Hibridni model usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu. Online inačicu ponudili smo u obliku digitalne ekstenzije sajma Beauty, Dentex & Hair Expo online edition koja se emitira preko Entrio platforme. 34 vrhunska stručnjaka u 6 panela, 10 predavanja te 15 sati programa okupila je trenerica načela uspjeha Iva Bele.

Ovogodišnju on site Beauty&Hair i Dentex priču iznimno cijenimo budući smo sadržajno i organizacijski postavili sajam na zadovoljstvo posjetitelja i partnera. Treba napomenuti da je sajamska i event industrija jedna je od najpogođenijih djelatnosti u svijetu pandemijom Covid-19, a svjedoci smo da se Zagrebački velesajam pokazao kao optimalno mjesto, s raspoloživim prostornim i logističkim kapacitetima, za poslovne skupove i događanja.“, rekla je na otvorenju direktorica Zagrebačkog velesajma dr.sc. Dina Tomšić.

Sajam je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić. "Svi znamo da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke. Ovaj sajam će doprinijeti tome da Zagreb bude i ostane to što jest. Sa željom da Zagreb bude i dalje najljepši grad, a u njemu još ljepše Zagrepčanke otvaram ovaj sajam“, rekao je gradonačelnik Bandić.

Radno vrijeme je od 10.00 do 19.00 sati, a sutra, u nedjelju, sajam radi do 18.00 sati.

Ulaz na sajam je besplatan.