Press

Saznajte više
OTVORENA INOVA

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Inova, 44. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem i Budi uzor, 15. izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova.

Inova je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. Inova je pokretač i simbol inovatorstva u Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. Riječ je o drugoj najstarijoj izložbi inovacija u svijetu i drugoj najvećoj europskoj izložbi inovacija sa 550 izlagača iz 31 zemalje svijeta.


Inova je mjesto okupljanja inovatora iz cijelog svijeta. Dugogodišnja poslovna suradnja s organizatorima inozemnih izložbi inovatora, svjetsko pokroviteljstvo WIIPA (Svjetska organizacija inovatora) i brojni zadovoljni strani izlagači na ranijim izložbama Inove temelji su dolaska inovatora iz Tajvana, Hong Konga, Kine, Japana, Kambodže, Vijetnama, Indonezije, Koreje, Saudijske Arabije, Irana, Iraka, Sudana, Kanade, Njemačke, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Tajlanda, Poljske, Rumunjske, Moldavije, Bugarske, Rusije, Malezije, BiH...