Press

Saznajte više
OTVORENI SAJMOVI INTERGRAFIKA I MODERNPAK

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

U iduća tri dana u paviljonima 8a i 9 izložit će 65 izlagača iz 13 zemalja na 3000 četvornih metara.

"Dva tradicionalna bienalna sajma Intergrafika i Modernpak spadaju u naše najstarije sajmove i jedni su od značajnijih sajmova grafičke i ambalažne industrije u regiji. Na jednom mjestu okupili smo sve značajne svjetske i domaće proizvođače opreme, strojeva, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Intergrafika i Modernpak ponudit će idućih dana sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.", rekla je na otvorenju dr. sc. Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam.

Pozdravnu riječ svim okupljenima uputio je prof. dr. sc. Klaudio Pap, dekan Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Istaknuo je kako su Intergrafika i Modernpak komplementarni sajmovi koji su prepoznati kod proizvođača iz struke. Također je napomenuo kako uz svu današnju tehnologiju ništa ne može zamijeniti stvarni doživljaj rada sa strojevima i ljudima koji se mogu doživjeti na sajmu.

Sajmove je otvorio Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Sajmovi Intergarfika i Modernpak otvoreni su do petka, 2. lipnja.

Radno vrijeme je od 10:00 do 19:00 sati. Ulaz je slobodan.