Press

Saznajte više
PREDAVANJE SVJETSKI PRIZNATOG ZNANSTVENIKA KOROTKOVA

U velikoj dvorani paviljona 5 Zagrebačkog velesajma okupilo se mnoštvo znatiželjnika kako bi poslušalo predavanje istaknutog ruskog znanstvenika Konstantina Korotkova, inače svjetski priznatog fizičara i inženjera kompjuterskih znanosti. 

Održao je predavanje na temu Primjena GDV kamere – istraživanje aure i arheoloških lokaliteta. Primjena GDV kamere upravo je njegova inovacija, inače revolucionarni instrument za otkrivanje energetskih polja čovjeka i prirode.


GDV kamera predstavlja kompjutersku obradu Kirlijanove fotografije i snima ljudsku auru u stvarnom vremenu.

Nakon 20 godina intenzivnog istraživanja i opsežnih kliničkih ispitivanja pokazala se povezanost između GDV-a i konvencionalne dijagnostike u visini od 98% točnosti.  GDV tehnika odobrena je od 1999. od zdravstvenih vlasti u Rusiji za opću kliničku primjenu bez ograničenja.

GDV tehnologija omogućava brzu i učinkovitu zdravstvenu analizu, dopuštajući nam da vidimo energetsko stanje svakog pojedinog organa na računalnom zaslonu. Računalna obrada slika pokazuje procjenu fizičkog i emocionalnog stanja osobe. 

Analizirajući energetsko polje oko prstiju, možemo otkriti funkcionalne poremećaje svakog organa znatno prije nego što se pokažu tjelesni simptomi bolesti. 

Konstantin Korotkov je fizičar i inženjer kompjuterskih znanosti i predsjednik Međunarodne asocijacije za medicinsku i primijenjenu bioelektrografiju.

Vlasnik je 17 patenata s područja biofizike i autor je devet knjiga koje su prevedene na više jezika.

Njegovu tehniku prihvatilo je rusko Ministarstvo zdravlja i certificirana je u Europi, a koristi je više od 1000 liječnika diljem svijeta. Istraživao je brojne megalitne lokacije u svijetu te energiju piramida u Meksiku i Egiptu.