Press

Saznajte više
SAJAM NA ZADOVOLJSTVO STRUKE I POSJETITELJA

Na Zagrebačkom velesajmu od 24. do 28. 02. 2021. održat će se 5. DANI LOVA I RIBOLOVA.

Ovogodišnji sajam organiziramo u suradnji s jednim od vodećih sajmova lova i ribolova CACCIA VILLAGE ITALIJA.
 
Zajednička organizacija dva vodeća sajma lova i ribolova talijanskim će tvrtkama omogućiti predstavljanje njihovih proizvoda i koncepata potrošačima u Jugoistočnoj Europi koji su dio važnog i rastućeg tržišta.

Cilj nam je da ovaj sajam preraste u najvažnije okupljanje ove vrste te time dosegne značaj kojeg Caccia Village uživa na području Mediterana.

Caccia Village ima čast surađivati s organizacijom koja se ponosi dugom poviješću i tradicijom. Spremni smo krenuti i sigurni smo da će 2021. biti godina uspjeha i nagrada, kaže Andrea Castellani, koordinator događanja.
 
"Čast nam je i zadovoljstvo što je Caccia Village kao jedan od vodećih sajmova lova i ribolova u ovom dijelu Europe upravo odabrao grad Zagreb i Zagrebački velesajam za partnere na projektu za koji vjerujemo da će svojim sadržajem i atraktivnošću postati nezaobilazno mjesto okupljanja svih lovaca, ribolovaca te mnogobrojnih ljubitelja prirode", rekao je Nikola Bunjevac, voditelj projekta Dana lova i ribolova.
 
Pokrovitelji DANA LOVA I RIBOLOVA su Grad Zagreb, Hrvatski lovački savez i Hrvatsko športsko ribolovni savez s kojima pripremamo niz kvalitetnih stručnih skupova na kojima će se razmatrati aktualne teme s područja lova i ribolova.
 
Cilj Dana lova i ribolova je istaknuti mogućnost razvoja lovnog turizma na kontinentalnom području Hrvatske u suglasju s prirodom. U tom kontekstu, pored izlagačkog segmenta sadržaj ove manifestacije uključuje edukacijsko-stručni program kojim se žele naglasiti potencijali te izravni značaj lovstva u očuvanju i održavanju prirode – trendovi i zakonske odredbe u cilju zaštite divljači te riba i njihovih prirodnih staništa.
 
Na Danima lova i ribolova 2020. godine nastupilo je 54 izlagača iz 10 zemalja.