Press

Saznajte više
SVEČANO OTVORENI SAJMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA I DANI LOVA I RIBOLOVA

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Sajmovi zdravog življenja i Dani lova i ribolova

SAJMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA, vodeći domaći i regionalni događaj predstavljaju holistički pristup na temu emocionalnog i fizičkog zdravlja. 

DANI LOVA I RIBOLOVA zbog velikog interesa lovaca i ribolovaca, vraćeni su na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma nakon 11 godina.

Ministar Tolušić zahvalio je Zagrebačkom velesajmu na prilici da se domaći proizvođači i pčelari predstave javnosti kroz Sajmove zdravog življenja. Rekao da Velesajam ima i da će imati punu podršku Ministarstva poljoprivrede. Također je spomenuo da su i Dani lova i ribolova bitni i usko vezani uz Ministarstvo. U Hrvatskoj ima preko 70.000 lovaca i preko 40.000 ribolovaca.

Gradonačelnik Bandić istaknuo je da je dobro zdravlje preduvjet života i opstanka i da trebamo voditi računa o tome. Sukladno tome pozvao je sugrađane ovaj vikend na Zagrebački velesajam. Svim ribolovcima poželio je bistru vodu, a kolegama lovcima dobru kob.

Sve uzvanike pozdravila je i Daniela Franić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga i zaželjela svim izlagačima poslovni uspjeh, a posjetitelja da se lijepo provedu na sajmovima.

Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i Vladimir Sever, predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza izrazili su veliko zadovoljstvo zbog povratka sajma lova i ribolova na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma istaknuvši kako i lovci i ribolovci trebaju ovakvu manifestaciju.

Sajmove zdravog življenja svečano su otvorili ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, a Dane lova i ribolova Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza.

Oba sajma otvorena su do nedjelje, 22. listopada, a cijena ulaznice iznosi 20 kuna.