Press

Saznajte više
WORLD EDUCATION FAIR - SAJAM SVJETSKOG OBRAZOVANJA

Novost na ovogodišnjem Interliberu je World Education Fair - Sajam svjetskog obrazovanja koji se održava danas i sutra u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.


World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje. World Education Fair organizira savjetodavni projekt World Education. Projekt okuplja više od 50 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Partneri projekta World Education su više od 250 ustanova srednjeg i visokog obrazovanja, centara za strane jezike i obrazovnih organizacija širom svijeta.
 
Na World Education Fairu svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći će dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima u inozemstvu i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u.
 
Tako će se po četvrti puta hrvatskim srednjoškolcima i studentima, ali i njihovim roditeljima i svima koji žele saznati više o obrazovanju u inozemstvu pružiti jedinstvena prilika saznati informacije i uživo se susresti s predstavnicima i profesorima inozemnih sveučilišta, privatnih srednjih škola i centara za učenje stranih jezika iz Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Švicarske, Austrije, Poljske i drugih.
 
Tijekom WEF-a svi posjetitelji će imati priliku i poslušati zanimljive radionice i predavanja na temu obrazovanja u inozemstvu, ali i ostvariti popuste na jezične tečajeve i saznati kako doći do dobrih stipendija.