Press

Saznajte više
ZAVRŠEN BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB
Na Zagrebačkom velesajmu je završio BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB.

Paviljoni 7, 7a i Kongresni centar Zagrebačkog velesajma tri su dana bili središnje mjesto Zagreba i Hrvatske za brojne zainteresirane posjetitelje koji su doznali sve o nadolazećim trendovima u industriji ljepote kao i obavili kupovinu po povoljnim sajamskim cijenama.

Održane su brojne radionice i predavanja za posjetitelje i profesionalce iz struke, modne revije te predstavljeni noviteti iz aparaturne, preparativne i dekorativne kozmetike.

"Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja, kao i naš sajam u ponudi i novitetima. Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote, Beauty&Hair Expo Zagreb pozicionirao se u međunarodnu platformu za kozmetičku i frizersku industriju te edukativnu i prezentacijsku destinaciju za sve buduće profesionalce i korisnike.

Okosnicu sajma čini upravo snažna zajednica obrtnika, koji su se potrudili ponuditi najbolje za sve posjetitelje. Na ovogodišnjem izdanju, izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone.", rekla je na otvorenju sajma direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.

Izlagalo je 145 izlagača iz 19 zemalja.

Po prvi put u Hrvatskoj organizirano je veliko međunarodno brijačko natjecanje Hrvatske u barberingu - Barber Battle Croatia 2023. Natjecatelji su se natjecali u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut. Pobjednik prvog Barber Battle Showa u Hrvatskoj je 21-godišnji Franko Kos iz Zagreba koji je šišao u kategoriji fast fade.

Održan je i 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem. Na skupu je sudjelovalo 12 domaćih i inozemnih znanstvenika i liječnika iz Hrvatske, Italije, Libanona i Poljske.

Petak je tradicionalno bio posvećen učenicima i učeničkim natjecanjima. Održana je revija frizura 62 učenika iz 11 strukovnih škola iz cijele Hrvatske. Učilište Profokus organiziralo je natjecanje u nail artu i make up- u na temu "Wednesday" inspirirano glavnom junakinjom iz istoimene tv-serije, a Top Stil održao je "look&learn" seminar za učenike strukovnih škola pod nazivom Učenik za učenika: dođi, vidi, nauči, zavoli svoje zanimanje.

U organizaciji udruge Glas poduzetnika, platforme Women in Adria i Zagrebačkog velesajma u nedjelju je održana druga po redu konferencija Beauty&Business Conference.