Press

Saznajte više
ZAVRŠEN DENTEX

Danas je na Zagrebačkom velesajmu završio Dentex, međunarodni sajam dentalne medicine.

Na poslovnom, bienalnom sajmu koji je trajao tri dana nastupilo je više od 300 izlagača iz 33 zemlje. Izlagali su najznačajniji svjetski i domaći proizvođači visokokvalitetne dentalne opreme, dobavljači i pružatelji usluga.

Svakodnevno su se izvodili operacijski i drugi zahvati u LIVE ORDINACIJI postavljenoj u paviljonu 5, različite dentalne radionice, savjetovanja za cijelu dentalnu struku te prezentacije i promocije izlagača.

Održana su predavanja za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare i asistente, a izdvojili bi dvodnevni Kongres na temu: „Suvremeni procesi u dentalnoj medicini - protokoli i procedure“.

Dentex su zajednički organizirali Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine, a Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske i Grad Zagreb bili su pokrovitelji sajma.

Dentex je mjesto gdje se spajaju tradicija i inovacija, te najnovija dostignuća u tehnologiji, materijalima i tehnikama. Ovdje, na jednom mjestu, možemo vidjeti kako se razvija dentalna struka, kako raste i kako se priprema za buduće izazove.“, rekla je na otvorenju Renata Suša, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Sajam je otvorio prof.dr.sc. Vili Beroš, ministar zdravstva Republike Hrvatske koji je tom prilikom istaknuo da je stomatološka djelatnost ta koja ukazuje pravac daljnjeg razvoja zdravstvene reforme te naglasio kako je prevencija izrazito naglašena kroz reformske aktivnosti.