Sajam svjetskog obrazovanja

Peti po redu World Education Fair - Sajam svjetskog obrazovanja, ove se godine po drugi puta održava tijekom Interlibera. Tako su i ove godine petak 15. i subota 16. studenog u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma posvećeni obrazovanju u inozemstvu.

Na World Education Fairu svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći će dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima u inozemstvu i Internship USA i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u. Tako će se po peti puta hrvatskim srednjoškolcima i studentima, ali i njihovim roditeljima i svima koji žele saznati više o obrazovanju u inozemstvu pružiti jedinstvena prilika da pitaju sva pitanja i uživo se susretnu s predstavnicima i profesorima izvrsnih inozemnih sveučilišta, privatnih srednjih škola i centara za učenje stranih jezika iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, Danske, Švicarske, Portugala, Luksemburga, Austrije, Slovenije, Saudijske Arabije, Njemačke, Belgije i gosti sa hrvatskih visokoobrazovnih institucija.

Tijekom WEF-a svi posjetitelji će imati priliku i poslušati zanimljive radionice i predavanja na temu obrazovanja u inozemstvu, ali i ostvariti popuste na jezične tečajeve i saznati kako doći do dobrih stipendija. Ulaz i sudjelovanje su potpuno besplatni, a sve informacije će biti dostupne na https://www.worldeducation.hr/.

KONGRESNI CENTAR: dvorane Zimski vrt i Cres

RADNO VRIJEME:
  • petak 15.11. 12.00 - 19.00 sati
  • subota 16.11. 11.00 - 17.00 sati