Press

Saznajte više
BOGAT PROGRAM STRUČNIH DOGAĐANJA IZ DENTALNE MEDICINE

Na sajmu DENTEX velika pozornost pridaje se stručnom sadržaju.

Bogat program stručnih događanja, koja koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve relevantne subjekte u svijetu dentalne medicine.

Hrvatska komora dentalne medicine organizira aktualan program za cijelu dentalnu struku, od liječnika dentalne medicine do dentalnih tehničara i dentalnih asistenata.

U posebno uređenoj sajamskoj ordinaciji moći će se uživo vidjeti neke od zanimljivih primjera i postupaka iz prakse (npr. sportski štitnik za zube, brušenje za ljusku, kako motivirati pacijenta u provođenju pravilne oralne higijene, primjena dermalnih filera u estetici lica i sl.).

Neke od tema Kongresa koji se održava tijekom petka i subote su: Suvremena stomatologija – potpuni digitalni pristup, Digitalizacija endodontskih i restaurativnih postupaka – kvalitativni pomak u terapiji dentalnih bolesti, Mikrokirurški pristup u terapiji recesija i regenerativnoj kirurgiji.

U subotu, na rasporedu je Okrugli stol sa temama: Komunikacijske vještine u dentalnoj medicini, Pravna, administrativna i ostala strukovna pitanja te etika u dentalnoj medicini.

Uz sve to, Hrvatska komora dentalne medicine, kao krovna strukovna organizacija, pružat će svojim članovima savjetodavnu pomoć u vezi pravnih, poreznih i ostalih aktualnih pitanja.